דרוש מידע מכשיר לייזר של בראון מומלץ?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את בטוחה????
איפה ראית כזה דבר?
במכשיר של בראון?
כן
הגיע עכשיו
(לא אני משתמשת אבל ראיתי את ההוראות
מי שמשתמשת אצלנו עושה אפילו 3 אחרי התייעצות איתם ועוד בת משפחה שמשתמשת כבר שנתיים פלוס)

• הוסף לסימניות
כן
הגיע עכשיו
(לא אני משתמשת אבל ראיתי את ההוראות
מי שמשתמשת אצלנו עושה אפילו 3 אחרי התייעצות איתם ועוד בת משפחה שמשתמשת כבר שנתיים פלוס)
מה זה אומר שנתיים פלוס
לא היה מספיק יעיל?
ואיפה קנית?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר שנתיים פלוס
לא היה מספיק יעיל?
ואיפה קנית?
בבראון משתמשים בהתחלה פעמיים בשבוע, לאט לאט מורידים עד שמגיעים לפעם בשלושה ארבעה חודשים
תקראי לאורך האשכול
בת המשפחה חלקה לגמרי

אנחנו הזמנו מאמזון, עקב המלחמה לקח המון זמן (לא ממליצה כרגע)

• הוסף לסימניות
@sk1203 @YaelR
בדקתי שוב את ההוראות של בראון, לוודא שאכן מטפלים פעם אחת ושבוע
הנה ---
צפה בקובץ המצורף 1688952צפה בקובץ המצורף 1688952
הגיוני
אני יודעת להגיד לך רק מה בפועל - מישהי שהתחילה עכשיו ועושה פעמיים ואולי אפילו 3 בשבוע אחרי שיחה עם מישהי שעושה כבר כמה שנים (אגב אחת לשלושה ארבעה חודשים) והתייעצות עם כמה רופאים במשפחה (שיכול להיות שלמטופלים בקליניקה יגידו משהו אחר)

• הוסף לסימניות
לא פאניקה... מציאות
ולא היחידה
גם אותי שכנעו ככה
צריך לברר טוב לפני וכמובן שלא עושים בכל מקום
היי,
אני גם בדרך לקנות וההודעה שלך קצת הקפיצה אותי,
תוכלי אולי לתקשר איתי במייל?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

‏מכונת אספרסו Delonghi DEDICA STYLE EC685 דה לונגי - דרוש מידע...

https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=963520

צילום מסך 2025-09-30 233511.png
אני רוצה לקנות את המכונה הזו ואשמח לשמוע חוות דעת מניסיון של אנשים
א כמה זמן היא באמת מחזיקה - (לפי כמות שימוש יומי)
ב האם שווה הטעם של הקפה ?
ג אזו תקלה הייתה לכם במכונה ? - ככל שהייתה)
ד ובעיקר הם ההוצאות הנלוות תיחזוק המכונה ?
תודה רבה על כל מידע.
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה