מכשיר לצריבת כמה דיסקים ביחד, פליזז עזרתכם

• הוסף לסימניות
היי לכולם,
אני צורב המון כמויות של שלושה דיסקים יחד,
מחפש לקנות מכשיר (אם קים כזה) שצורב כמה דיסקים ביחד.

לא - מכשיר שעושה העתקה מדיסק לכמה דיסקים, כי זה אני יודע שקיים,
אני מחפש דווקא לצרוב ישירות מהמחשב לכמה דיסקים יחד.

אשמח לעזרתכם!
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
אתה יכול להוסיף כונני דיסקים,
אבל אני מאמין שיש דברים יותר מקצועים..

• הוסף לסימניות
קוראים לזה מגדל צריבה.

• הוסף לסימניות
אכן, מגדל צריבה.
זה לא זול.

• הוסף לסימניות
תודה חברים
אבל כל מה שבדקתי עד עכשיו באינטרנט על 'מגדל צריבה' זה מכשיר חיצוני שמשכפל דיסק קיים,
ואני לא צריך את זה.
צריך דווקא לצריבה ישירה מהמחשב על כמות של דיסקים

• הוסף לסימניות
וואי הימים הישנים והטובים של הצריבות , לא חושב שצרבתי דיסק כבר כמה שנים ...

בכל אופן , אם זה מחשב מודרני מהשנים האחרונות ויש לך מספיק יציאות SATA על הלוח , תוכל פשוט לשים כמה צורבים (אני בזמנו ניסיתי 3 או 4 לא ככ זוכר זה כבר היה כמה שנים) ואין למחשב שום בעיה להפעיל כמה מופעים שונים של תוכנת הצריבה ולצרוב את אותו הדיסק או דיסקים שונים על כוננים נפרדים .
יש תוכנות תומכות באופן רשמי בכמה צורבצים במקביל ,אבל אני די בוח שהרוב יעבדו.
אני זוכר ש NERO10 עובד טוב, וגם diskjuggler ו גם ה 2 שאני מציין כאן בהמשך , אני לא זוכר גירסה אבל כנראה שהחדשות ודאי יעבדו.
שוב זה היה מזמן מזמן, אבל אני מאמין שזה רק השתנה לטובה.

http://www.gearsoftware.com/pro-professional.php
http://www.burnaware.com/download.html

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה