דרוש מידע מכשיר סי פאפ לשבת

• הוסף לסימניות
בקשו ממני לברר-
זקוקים למידע אודות מכשיר סי-פאפ לשבת.
איזה מהמאושרים על ידי משמרת השבת הוא המומלץ ביותר.

נשמח למידע מנסיון.

• הוסף לסימניות
אני לא מעודכן בנוגע למכשירים בעלי הכשר לשבת, ובכל אופן אציין שיש לנו מישהו במשפחה עם מכשיר סיפאפ, ובשבת מחברת אותו לשעון שבת.

• הוסף לסימניות
לא מקבלים מקופת חולים?
מקבלים?
הקופה נותנת התחייבות לספקים חיצוניים שהיא עובדת איתם, בוחרים ספק מתוך רשימה.
יש מכשירים שמאפשרים לשימוש בשבת ויש שלא
יש מעט מאוד מכשירים מאושרים לשבת.

• הוסף לסימניות
מקבלים?
הקופה נותנת התחייבות לספקים חיצוניים שהיא עובדת איתם, בוחרים ספק מתוך רשימה.
יש מכשירים שמאפשרים לשימוש בשבת ויש שלא
יש מעט מאוד מכשירים מאושרים לשבת.
כנראה תלוי איזה קופ"ח
בכל אופן מה שאני מכיר זה
REsmart G2S A20 של חברת לוונשטיין - ויינמן ישראל עושה את העבודה אבל בלי אחריות
אבל נדמה לי שיש רק עוד חברה אחת אם כך זה יותר קשה להחליט

• הוסף לסימניות
במכשיר שקופ"ח כללית מוכר יש מצב שבת. פריזמה - לווינשטיין.
מכשיר רגיל, גם עם שעון שבת לא תמיד מספק את הצרכים,
אם האוויר נושף על ריק במשך דקה או שתיים זה נכבה מעצמו.

1733263932156.png

• הוסף לסימניות
נשמע משאלתכם שיש כמה אפשרויות בענין
וזה לא כך
עד כמה שידוע לי יש רק מכשיר אחד שבאישור משמרת השבת
1733265211982.png

1733265107544.png

• הוסף לסימניות
ממליץ בחום על מסעד
055-9994556
חזקים בתחום וידעו לייעץ
מוכרים את כל סןגי המכשירים לשבת עם החזרים מקופות החולים
בקשו ממני לברר-
זקוקים למידע אודות מכשיר סי-פאפ לשבת.

נשמח למידע מנסיון.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי יש רק מכשיר אחד שבאישור משמרת השבת
בדיוק היום עשיתי בירור מקיף בנושא.
אכן זהו המכשיר היחיד המאושר על ידי משמרת השבת ומשווק על ידי לווינשטיין וגם נובוהלט.
העלות של המכשיר המאושר לשימוש בשבת היא בתוספת 250 ש"ח שמשלמים למשמרת השבת.
לפי מה שנאמר לי, מדובר במכשיר איכותי המשתווה למכשירים המתחרים בשוק, ישנו דגם מתקדם יותר מהיצרן הזה (G3) שיש בו גם אפשרות חימום, אך אינו מאושר על ידי משמרת השבת.
שני הספקים הנ"ל יש להם הסכם עם קופ"ח מאוחדת, ואולי גם עם קופ"ח נוספות.
אצל לווינשטיין אפשר להתנסות שבוע בלי התחייבות לרכישה, אצל נובוהלט לא.
אינני יודע האם בתקופת הניסיון מקבלים דווקא את המכשיר הספציפי הזה, אך למיטב ידיעתי זה לא כל כך משנה בשביל תקופת הניסיון.
ישנם מכשירים נוספים המאושרים לשבת על ידי מכון צומת, אך לאחר בירור עם מורה הוראה הבקי בתחום, אין לסמוך עליהם לכתחילה מסיבות שונות.

• הוסף לסימניות
מברור שלי אצל הרב בייפוס (ראש משמרת השבת), מדובר בשני מכשירים, 1. של לוונשטיין 2. נובהלת. והוא אמר לי שהם נותנים הכשר גם למכשיר של קלנטיקה.

1752416958802.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה