מכשיר קליטה

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו מכשיר קליטה מאלי אקספרס
שמתאים גם ל דור 3 כולל פלאפון ורמי לוי
אם הוא יכול לשלוח קישור או טיפים ותובנות ומידע בנושא
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תובנות אני יכול לשתף..
קניתי מאיביי משפר קליטה אך זה נחסם במכס ומבירור שערכתי כל המשפרי קליטה למיניהם נחסמים במכס בגלל תקנות קשוחות של משרד התקשורת, כך שלא נראה לי שיש אופציה לייבא את זה מאלי אקספרס

• הוסף לסימניות
תובנות אני יכול לשתף..
קניתי מאיביי משפר קליטה אך זה נחסם במכס ומבירור שערכתי כל המשפרי קליטה למיניהם נחסמים במכס בגלל תקנות קשוחות של משרד התקשורת, כך שלא נראה לי שיש אופציה לייבא את זה מאלי אקספרס
מישהו הציע פה לפני כמה ימים לבקש מהמוכר לעטוף ולכתוב TOY, אולי ירחם...
אם מישהו מנסה שיעדכן בבקשה :rolleyes:

כמו כן - הייתי שמח אם מישהו יכול לתמצת לי מה ענין "תקנות המחמירות" של משרד התקשורת בענין. או בשפה בוטה יותר - מהו האינטרס שלהם למנוע שימוש בזה. שכוייח.

• הוסף לסימניות
אני כתבתי את זה ועדיין לא ניסיתי לעשות את זה ע"ג משפר קליטה, אלא על משהו זול בסביבות ה-5 ש"ח והמוכר ענה לי שהוא יכתוב "אחר" ע"ג האריזה וכן שזה שוה 10 דולר, עדיין לא קיבלתי את המוצר (שבועיים), אולי כשאקבל את זה אפרסם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה