דרוש מידע מכשיר Jelly-Star (ג'לי סטאר) - מישהו מכיר? קישור טוב לאליאקספרס?

• הוסף לסימניות
שואלת עבור חברה
היא רוצה לקנות מכשיר ג'לי סטאר, בארץ עולה כ1000 ש"ח
מישהו מכיר קישור טוב לאליאקספרס?
האם נתקע במשרד התקשורת? או שיש מיסים נוספים?
אני רואה שם במחירים של 650-700 ש"ח...
אשמח לשמוע מהנסיון שלכם.

לדוגמא:

• הוסף לסימניות
הקישור ששלחת זה לא החנות הרשמית של יוניהרץ באלי אקספרס, את צריכה להיכנס כאן לאתר הרשמי שלהם ואז שאת לוחצת משלוח לישראל אז זה מעביר לאלי אקספרס שם זה אמין ואפשר לסמוך על זה (במבצעים יש הנחות רציניות) . לגבי המכס בדרך כלל המוכר מדווח בעצמו שהמוצר פחות מ75 דולר , אבל כדאי ליתר ביטחון לכתוב לו. לגבי משרד התקשורת זה עובד מצוין עם התדרים של הארץ, אם רוצים להכניס סים כשר צריך לשנות IMEI (לא מסובך בכלל, לוקח דקה (יש כאן מדריך) לגבי המכשיר אני ממליץ בחום שווה כל שקל. (עוד פרטים יש כאן) לדעתי לא שווה לקנות בארץ אא"כ זה דחוף מעכשיו לעכשיו, שמחתי לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הזמנתי את הבגד הבא

רוצה לילדה בת 4.5 את הבג כמו שהוא
ולתינוקת בת 2 עם מכנסיים בצבע של החצאית

יש מישהיא שיכולה למצוא לי משהו כזה או להגיד איפה ניתן למצוא בארץ? אולי להצליח לחפש לפי תמונה ואז יתן את הגוון המתאים?
מצאתי

אבל זה לא נראה לי ממש בגוון..
שלום רב
לאחר חיפושים רבים מצאתי מכשיר שנראה ממש נחמד
לאחר שהתינוק גומר לשתות מהבקבוק - מכניסים את הבקבוק למכשיר קטן
שמנקה אותו יסודי וגם מחטא, מהיום לא צריך להשתמש במרשת לניקוי בקבוקים!

זה נראה ממש חלומי!!

הבעיה היא שהמחיר שמצאתי מאד יקר.....
הנה קישור למכשיר של "בייבי ברזה"
כאן [אגב, באלי אקספרס עצמו זה הרבה יותר יקר, כאן ]
זה נראה מגרה מאד אבל יקר מאד....
חיפשתי רבות אם יש יותר זול
מצאתי באלי אקספרס משהו שזול רק במעט יותר
כאן

נשמח לדעת אם אפשר להשיג יותר בזול......

תודה רבה!!

[נ"ב: יכול להיות שכבר יוצא יותר זול לקנות מדיח רגיל? אם כן, איזה?]
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה