דרוש מידע מכשיר Q3 תומך כשר- יש כזה דבר ?

• הוסף לסימניות
האם קיים מכשיר Q3 תומך כשר, כלומר כשר רק עם נגן ומצלמה?

תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני עם Q3 כשר
והעינית מאחורה באמת נראה מצלמה אבל זה לא
יכול להיות שיש, רק לגבי העינית- זה לא מצלמה
התכוונתי לא למכשיר הכשר האורגינל, שם וודאי שאין.
התכוונתי לשאול אם קיימת גרסה תומכת כשר כמו ב208, וסייפ 10 שזה בעצם כמו כל מכשיר כשר בתוספת נגן ומצלמה.

• הוסף לסימניות
ממש לא, זה מכשירים סיניים שמייבאים אותם רק ככשר.

• הוסף לסימניות
בוודאות?
כי הוא כן מגיע עם משהו שנראה כעינית..
אבל אין שום זכר למשהו אחר חוץ מזה.
כל המכשירים הכשרים שלא מחברות רשמיות כגון סמסונג נוקיה וכו'
הם בעצם ייצור סיני עבור יבואן חרדי.
לוקחים אבטיפוס מצוי של סלולרי ובונים אותו הן חומרתית והן תוכנתית בהתאם לדרישת היבואן.

אין בנמצא קיו 3 תומך. כי הוא מיוצר במיוחד עבור הציבור החרדי.

• הוסף לסימניות
כל המכשירים הכשרים שלא מחברות רשמיות כגון סמסונג נוקיה וכו'
הם בעצם ייצור סיני עבור יבואן חרדי.
לוקחים אבטיפוס מצוי של סלולרי ובונים אותו הן חומרתית והן תוכנתית לדרישת היבואן.
אין בנמצא קיו 3 תומך. כי הוא מיוצר במיוחד עבור הציבור החרדי.
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
?

אם מישהו שיש לי אפשרות לשלוח הודעות שולח לך הודעה אתה מקבל אותו ורק ככה אתה יכול לראות את כל ההודעות ששלחו לך.בדוק ומנוסה!!
ובעקרון יש גם אפשרות לשלוח רק שלא נסיתי אין לי סים עם אסמסים
בדוק!
מה??
ז"א אם מישו שולח לי הודעה אפשר לראות ב Q3 כשר אורגינל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה