כללי מכתב הוקרה לנדבנים מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
המילה שכתובה למטה obrigado זה תודה בפורטוגז
וסתם כדי שתבינו זה מכתב הוקרה לנדבנים של ארגון לזוגות שאין להם ילדים..
במכתב יש שילשית תינוקות מדברים בינהם "ראית איך השתנו החיים של אבא ואמא?" "שמעתי שאדון פלוני עזר מאד" משהו כזה...
המטרה היא שתמיד כותבים לנדבנים בלשון גבוהה (ככה אומרים?) ובכבוד, והפעם עלה לי רעיון שאמשוך יותר על ידי מילים פשוטות ומתוקות של תינוק המתאר איך השתנו החיים אחרי שהם נולדו. נראה לכם?

חשובה לי מאד דעתכם.

קבצים מצורפים

• carta de agradecimieto brasil terminada (2).jpg
    1.7 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
פרדוקס, איך התינוקות יודעים שהחיים שלהם השתנו? הרי הם לא היו קודם, וכן הם לא היו אבא ואמא.
לדעתי, את יכולה להשתמש בתמונה של תינוקות אבל לא כ"כ לעניין לדובב אותם.

• הוסף לסימניות
דווקא כן אהבתי את הרעיון.

העיצוב לא מספיק מקצועי, צריך שיפוץ וליטוש.

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את המילה למטה עם כל התינוקות.... זה מקסים

• הוסף לסימניות
הרקע הפורימי של פרוג הורס את הצבעים בתמונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרחב;736857:
הרקע הפורימי של פרוג הורס את הצבעים בתמונה...

נכון, באמת זה הורס לי את התמונה!!

ותודה לכל המגיבים..
אני יודעת שצריך לשפץ, אני עדיין מסתפקת על הרעיון לכן לא עבדתי על זה הרבה.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה שתורם מסויים ישתמש בתמונה ויתלה אותה על הקיר
צריך דחוף להלביש קצת את התינוקות משום שבמצב הזה התמונה מתאימה לקליניקה של מכבי או מאוחדת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NG;737296:
אם את רוצה שתורם מסויים ישתמש בתמונה ויתלה אותה על הקיר
צריך דחוף להלביש קצת את התינוקות משום שבמצב הזה התמונה מתאימה לקליניקה של מכבי או מאוחדת

למה? ככה רואים שהתינוקות ממש עכשיו נולדו!! והתמונה היא לא כדי שיתלו אותה בסלון של הבית (הלואי אם היו מתלהבים עד כדי כך...) זה מכתב...

אבל אם לא נראה לכם אז מה כן? תגידו איזה רעיון מקורי שיפתח מהר את הלב (והכיס)!! שמעתי שארגון אפרת עשו פרסומת שמאד משכה עם הרבה תמונות של כל התינוקות שנולדו מהארגון בשנה האחרונה... (לא ראיתי את זה רק שמעתי)

אז מה לעשות?? תעזרו לי זו גם מצוה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה