מכתב פיטורין למקקים, איך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;839869:
תבררי אצל השכנות, אם אצל כולם יש אפשר להתלונן במוקד של העיריה, והם מגיעים לרסס את הבורות ביוב, דבר שפותר מאוד את הבעיה,
כמו כן תרססי גם את את כל פתחי הניקוז. (לפתוח לרסס ולסגור מייד) עוזר מאוד.

ת'אמת ראיתי גם בבנין כמה פעמים, ואולי הערייה תעשה את העבודה בשבילי?

מישהו מכיר שהערייה מטפל בכאלה דברים?

וגם, לאן להתקשר? 106?

כל פעם שאני רואה אותם, בא לי להתקשר ל101 :mad::eek::(

• הוסף לסימניות
הדברה נגד נמלים זה בדר"כ גם נגד מקקים, לא סיפור יקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;839904:
מגדלים חתול:)
מה עוד?...
לפני כחודשיים נכנסו לי גם חתולים הביתה:
אוכלים ארוחת ערב, נכנסים לחדר 3 חתולים על הספה.
נכנס חתול וחתף מלכודת, גילו שיש אצלי אוכל טעים [עכברים] מצאנו ביום ששי חתול במטבח בתוך הארון של הפח... למזלנו רגליו הקדמיות נדבקו למלכודת דבק שהיתה שם, בעלי גרר אותה עם מקל על קרטון, הפך על זה קערה וזרק לפח שמרוחק יותר מביתנו.
אנחנו גרים בשכירות ק"כ הבעה"ב שלנו משויץ עם הדירה שהוא לוקח הכי זול וכו' ובתו אומרת לי "אל תשאירו חלונות פתוחים" [החתולים נכנסו לי מהחצר] בקיץ לסגור חלונות?!...
כרגע בלע"ה חודשיים שקט...
גם אם הדירה נקראת זולה זה לא שווה עם דיירים על ארבע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;839948:
ת'אמת ראיתי גם בבנין כמה פעמים, ואולי הערייה תעשה את העבודה בשבילי?

מישהו מכיר שהערייה מטפל בכאלה דברים?

וגם, לאן להתקשר? 106?

כל פעם שאני רואה אותם, בא לי להתקשר ל101 :mad::eek::(

מחלקת תברואה מטפלת בזה

ולגבי הדברה -
חלק מהחומרים רעילים ממש, אם יש ילדים אלרגיים, רגישים בנשימה או אסמטיים - זה עלול לגרום להתקפים כשהריסוס בתוך הבית
(גם ה-K למיניהם)

אם העיריה תרסס בורות ביוב זה ה-פתרון, כי משם הם מגיעים :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;839993:
מה עוד?...
לפני כחודשיים נכנסו לי גם חתולים הביתה:
אוכלים ארוחת ערב, נכנסים לחדר 3 חתולים על הספה.
נכנס חתול וחתף מלכודת, גילו שיש אצלי אוכל טעים [עכברים] מצאנו ביום ששי חתול במטבח בתוך הארון של הפח... למזלנו רגליו הקדמיות נדבקו למלכודת דבק שהיתה שם, בעלי גרר אותה עם מקל על קרטון, הפך על זה קערה וזרק לפח שמרוחק יותר מביתנו.
אנחנו גרים בשכירות ק"כ הבעה"ב שלנו משויץ עם הדירה שהוא לוקח הכי זול וכו' ובתו אומרת לי "אל תשאירו חלונות פתוחים" [החתולים נכנסו לי מהחצר] בקיץ לסגור חלונות?!...
כרגע בלע"ה חודשיים שקט...
גם אם הדירה נקראת זולה זה לא שווה עם דיירים על ארבע...

תבקשי מבעל הבית שיתקין רשתות בחלונות, ככה החתולים לא יכנסו לך...

• הוסף לסימניות
מכתב פיטורין אתה רוצה?מ...
ואני שואל איך קבלת אותו בכלל לעבודה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השיא c;840336:
מכתב פיטורין אתה רוצה?מ...
ואני שואל איך קבלת אותו בכלל לעבודה???
בדרן...
את הבעה"ב זה מעניין כמו השלג דאשתקד...

• הוסף לסימניות
כמעט פתחתי אשכול על הנושא, עד שמצאתי שהקדימוני
אצלנו מדובר במקקקקונים קטנטנים [בגודל ג'וקים גדולים...] שמגיעים בשעות הלילה. אם אתם רוצים תמונה, אני מוכן לצרף...:)
האם הפיתרון הוא כמו מקקים רגילים?
אנחנו צריכים פיתרון דחוף, כי פשוט נמאס לי כבר להרגיע את אשתי כל פעם לפני הכנת ארוחה במטבח...

אולי יש למישהו טלפון של מדביר אמין וזול בירושלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה