- הוסף לסימניות
הבגדים, לא אנחנו...
יש לי סיפור עגום של יחסים כושלים עם המכשיר הזה ששמו "מגהץ".
לחתונה קבלנו מגהץ אדים משוכלל שעבד שנתיים ואז נמאס לו, התקצרו חייו והוא גם דאג "לקצר" לנו את הבית. מת, ז"ל.
קנינו מגהץ חדש, ואני מדברת על מגהצים של 600 ש"ח ומעלה- עבד יפה במשך שנה ואח"כ היתה לו איזו תקלה, לא זוכרת כבר מה בדיוק. שלחנו אותו לתיקון- עוד היתה אחריות. בעל החנות דחה אותנו ב'לך ושוב לך ושוב לך ושוב לך'- ולבסוף טען שלא היו דברים מעולם, לא קיבל שום מגהץ ולא נשלח שום דבר לתיקון.
לרוע המזל פתק ההחלפה אבד בסערת הימים. (שנתיים הוא היה ב'תיקון').
נשברתי, וקניתי מגהץ רגיל, עם מים רגילים וחסל סדר.
כעת, פחות משנה אחרי, המכשיר מוציא כתמי חלודה נוראיים שהורסים את הבגדים אחד לאחד. שמתי חומר נוגד חלודה והמצב רק החמיר!! כשחזרנו מבלגיה גיליתי שכולו העלה חלודה, גם המתכת החיצונית. החורים סתומים לגמרי, הכל חום חלוד וכשמדליקים אותו עולה ריח שרוף וכמובן החלודה הופכת לעשן.
לא סימפטי, אבל גרוע מכך: אנחנו הולכים בבגדים מקומטים!!! לא שייך, בפרט בקיץ.
משהו נתקל בבעיה דומה? (אני סתם חובבת כתיבה אז הארכתי, להבא דלגו מראש...)
מה עושים??? איזו תחזוקה דורשים מגהצים כדי שאוכל להתידד עימם לאורך שנים?
אוף.
ותודה.
יש לי סיפור עגום של יחסים כושלים עם המכשיר הזה ששמו "מגהץ".
לחתונה קבלנו מגהץ אדים משוכלל שעבד שנתיים ואז נמאס לו, התקצרו חייו והוא גם דאג "לקצר" לנו את הבית. מת, ז"ל.
קנינו מגהץ חדש, ואני מדברת על מגהצים של 600 ש"ח ומעלה- עבד יפה במשך שנה ואח"כ היתה לו איזו תקלה, לא זוכרת כבר מה בדיוק. שלחנו אותו לתיקון- עוד היתה אחריות. בעל החנות דחה אותנו ב'לך ושוב לך ושוב לך ושוב לך'- ולבסוף טען שלא היו דברים מעולם, לא קיבל שום מגהץ ולא נשלח שום דבר לתיקון.
לרוע המזל פתק ההחלפה אבד בסערת הימים. (שנתיים הוא היה ב'תיקון').
נשברתי, וקניתי מגהץ רגיל, עם מים רגילים וחסל סדר.
כעת, פחות משנה אחרי, המכשיר מוציא כתמי חלודה נוראיים שהורסים את הבגדים אחד לאחד. שמתי חומר נוגד חלודה והמצב רק החמיר!! כשחזרנו מבלגיה גיליתי שכולו העלה חלודה, גם המתכת החיצונית. החורים סתומים לגמרי, הכל חום חלוד וכשמדליקים אותו עולה ריח שרוף וכמובן החלודה הופכת לעשן.
לא סימפטי, אבל גרוע מכך: אנחנו הולכים בבגדים מקומטים!!! לא שייך, בפרט בקיץ.
משהו נתקל בבעיה דומה? (אני סתם חובבת כתיבה אז הארכתי, להבא דלגו מראש...)
מה עושים??? איזו תחזוקה דורשים מגהצים כדי שאוכל להתידד עימם לאורך שנים?
אוף.
ותודה.
הנושאים החמים