- הוסף לסימניות
מעלף! אין מילים!
עבדת קשה החודש...
עבדת קשה החודש...
נכתב ע"י מוזיקאית;1082607:מדהים!!!!!!!!
לרגע אל תחשבי על הכיון שלהפסיק לעלות!!לנו זה טוב באמצע העבודה להסתכל ככה על כמה תמונות ולחזור למצב שפיות נורמלי.
אז לא תעיזי לחשוב על להפסיק..
תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!!!!!!!!!!!
הגדולים נראים גם תאומים ככה שזה ממש נראה רביעיה!מותק של ילדים!!
כל תמונה יותר יפה מהקודמת!!!(איזה כיף למשפחה שקיבלה את זה)
נכתב ע"י tamar123;1082686:הם באמת מאושרים!!!
וגם אני--
זה המתנה שלי ללידה שלה....
וציבי ביצעה את זה בשלמות!!
ממליצים עליה בחום!
תגידי, ציבי, המבצע הזה עדיין?נכתב ע"י tzivi;1082496:זה לא סדרת תמונות רגילה
זה חבילת מבצעים שלי 5 ב-120 ש"ח
אני מגבילה את זה ל-עד חצי שעה (אבל לא עומדת לסלק אותם אחרי זה )
היא הייתה עם אחותה שיש לה ילדה אחת
ושתיהם ביחד היו אצלי שעה בערך +
נכתב ע"י grafix;1082865:תגידי, ציבי, המבצע הזה עדיין?
מה זה בא לי לצלם ת'ילדים.
מאמינה לך!נכתב ע"י tzivi;1082880:זהו מאמי
עד החגים זה היה
שבעתי מזה מאד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים