מלב אל לב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;799773:
אם את יודעת שהוא צריך להעשות מחדש, למה העלת את זה לכאן?

לכאן מעלים את המושלם......לא סקיצות.

הבחירה בין להעלות עכשיו במצב הקיים ולקבל חוו"ד. עד לעריכת הסט מחדש ברורה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;799773:
אם את יודעת שהוא צריך להעשות מחדש, למה העלת את זה לכאן?

לכאן מעלים את המושלם......לא סקיצות.
ממש, אבל ממש לא! (ותסלח לי אדון אורבאום... ;) )
זה לא פורום שיתופי/השווצה, זה פורום (די) מקצועי, ודווקא כן מעלים סקיצות, כדי לדעת איך מתקדמים הלאה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;800357:
זה לא פורום שיתופי/השווצה, זה פורום (די) מקצועי, ודווקא כן מעלים סקיצות, כדי לדעת איך מתקדמים הלאה...
נכון.

תגובתי כוונה לזה:
נכתב ע"י מאחורי המצלמה;799769:
הסט צריך להיעשות מחדש...

אבל לעשר דקות עבודה יצא יחסית טוב....

10 דקות עבודה ו יחסית טוב......

לא מתאים להעלה לכאן.
לדעתי כמובן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;800357:

מה הקשר אלי?

בכלל לא מזיז לי מה אנשים מעלים לכאן

חוץ מזה שאתה יודע מה דעתי על הרמה כאן
והסיכוי לשנות כאן משהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;800420:
מה הקשר אלי?

בכלל לא מזיז לי מה אנשים מעלים לכאן

חוץ מזה שאתה יודע מה דעתי על הרמה כאן
והסיכוי לשנות כאן משהו
רציתי לדעת אם אתה חי ..... ;)

• הוסף לסימניות
אני חושב צריך סידור עם אותיות יותר גדולות קצת, כדי שלא יווצר מצב לתגובות כאלו...

נכתב ע"י איציק'ל;799622:
אהבתי גם איפה שהסידור פתוח...

{הוא חשוב שבמקרה הסידור נפתח כאן...}

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה