- הוסף לסימניות
מבחינת התארים בהמון תחומים, פשוט לבדוק.לאיזה סוג תארים ראשונים הם נותנים?
גם לגברים וגם לנשים?
גברים ונשים , 95% זה אותו דבר.
מבחינת התארים בהמון תחומים, פשוט לבדוק.לאיזה סוג תארים ראשונים הם נותנים?
גם לגברים וגם לנשים?
מקבל,אל תירשמי לאופציה בתשלום
מי שביררתי אמרו לי שזה לא שווה את הכסף
להגיש דרך מילג פה אכן חוסך עבודה ומביא את הכסף ניסיתם?מקבל,
אבל אצלי כן.
מה שבטוח שאם את יכולה לבד או לבקש עזרה זה וודאי יותר שווה.
חייבים בעיקרון,האם צריך להיות רשומים לפחות ל4 קורסים.
מה אני עושה אם אני עדיין רשום רק ל2 באוניברסיטה הפתוחה.
האם חייבים להרשם מראש לעוד 2 קורסים?
תודה לכולם!
מבחינת תשלום איך זה מסתדר?חייבים בעיקרון,
ההרשמה הסדירה מתחילה ב9.11
אז תוכלו להספיק להירשם ל2 קורסים לסמסטר אביב וגם להירשם למילגה- שנפתחת אז.
בהצלחה
מה זאת אומרת?מבחינת תשלום איך זה מסתדר?
למשהו יש פתרוןן??הבעיה הגדולה שהרישום לזרקור חסום בנטפרי,
למישהו יש פיתרון??
לשלם מעכשיו על הקורסים של הקיץ והאביב?מה זאת אומרת?
אני שלחתי אישור לימודים של הקורסי שלדתי ובאמצע השנה הוספתי אישור חדש עם יותר קורסיםהאם צריך להיות רשומים לפחות ל4 קורסים.
מה אני עושה אם אני עדיין רשום רק ל2 באוניברסיטה הפתוחה.
האם חייבים להרשם מראש לעוד 2 קורסים?
תודה לכולם!
שנה שעברה קיבלו ממש בסוף השנהמתי בערך מגיעים התשובות?
וכן האם כדאי להירשם על סמך זה
אני לא חושבת.., אבל תשאלי מישהי שלומדת שם, בטח היא תדע להגיד לךלשלם מעכשיו על הקורסים של הקיץ והאביב?
עדיין היא אפשר לשלם על הקורסים של אביב וקיץלשלם מעכשיו על הקורסים של הקיץ והאביב?
אישור לימודים ושכר לימוד, זה האישור עם הקורסיםמה זה האישור לימודים שטנא דורשים
האוניברסיטה הפתוחה לא מציעה אישור לימודים כללי
רק גיליון ציונים
או פירוט הקורסים
אשמח לדעת מה הגשתם
ומה צריך לבקש באתר האוניברסיטה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //