עזרה מלגת משרד החינוך - דחוף

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאי אפשר כבר מעכשיו לכל השנה אלא רק לאביב אם פתחו נראה לי שעדיין לא
לעת עתה ממילא גם ההרשמה למלגת משרד החינוך לא נפתחה.
כשההרשמה למלגה תפתח לכאורה כבר יהיה אפשר להרשם לאביב, ואפשר לבקש בקשה מיוחדת להרשם לקיץ.
(כל הנ"ל מניסיון אישי בשנים קודמות)
בדרך כלל האוניברסיטה הפתוחה מוציאה על זה מייל מסודר.

• הוסף לסימניות
לעת עתה ממילא גם ההרשמה למלגת משרד החינוך לא נפתחה.
כשההרשמה למלגה תפתח לכאורה כבר יהיה אפשר להרשם לאביב, ואפשר לבקש בקשה מיוחדת להרשם לקיץ.
(כל הנ"ל מניסיון אישי בשנים קודמות)
בדרך כלל האוניברסיטה הפתוחה מוציאה על זה מייל מסודר.
אני בשנה שעברה קיבלתי בלי להיות רשומה לסמסטר קיץ, ולא זוכרת מה לגבי אביב. מאמינה שנרשמתי לאביב כבר.

• הוסף לסימניות
אני בשנה שעברה קיבלתי בלי להיות רשומה לסמסטר קיץ, ולא זוכרת מה לגבי אביב. מאמינה שנרשמתי לאביב כבר.
יכול להיות שעמדת בקריטריונים גם בלי להיות רשומה בקיץ.
כאמור למעלה, הקריטריונים הם 24 נקודות (כלומר 4 קורסים של 6 נקודות - לא כל כך ריאלי בסמסטר אחד... ) או 5 קורסים סך הכל.
התכנית שלי אישית הייתה לעשות 5 קורסים בחלוקה של 2 סתיו, 2 אביב ואחד קיץ, ונרשמתי כך בזמן ההרשמה למלגות.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שעמדת בקריטריונים גם בלי להיות רשומה בקיץ.
כאמור למעלה, הקריטריונים הם 24 נקודות (כלומר 4 קורסים של 6 נקודות - לא כל כך ריאלי בסמסטר אחד... ) או 5 קורסים סך הכל.
התכנית שלי אישית הייתה לעשות 5 קורסים בחלוקה של 2 סתיו, 2 אביב ואחד קיץ, ונרשמתי כך בזמן ההרשמה למלגות.
נכון, עשיתי 3 חורף 3 באביב ו1 בקיץ...

• הוסף לסימניות
מישהו/י קיבל/ה עידכון בנוגע למילגת משרד החינוך לשנה זו???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה