- הוסף לסימניות
לזוג או בודד?סביבות ה- 1,000-1,200 ללילה, היו זמנים שהמחירים היו גם 600 ללילה. אבל לאחרונה הם ממש העלו אותם.
צריך לבדוק מה המחירים בתקופה הזו. לא הייתי שם מחודש יוני..
לזוג או בודד?סביבות ה- 1,000-1,200 ללילה, היו זמנים שהמחירים היו גם 600 ללילה. אבל לאחרונה הם ממש העלו אותם.
צריך לבדוק מה המחירים בתקופה הזו. לא הייתי שם מחודש יוני..
לפי המידע באתר שלהםווסט לגון בנתניה. מומלץ ביותר!
לא מוותרת שם כל חופשה לפחות פעם בשנה.
לזוגלזוג או בודד?
ווסט לגון יותר חדש וברמה הרבה יותר גבוהה.לפי המידע באתר שלהם
למה לא עדיף איילנד
הזוית לים הרבה יותר טובה והקומה הרבה יותר גבוהה
מלבד זה שהחדר גדול יותר משמעותית
אפשר הסבר?לזוג
ווסט לגון יותר חדש וברמה הרבה יותר גבוהה.
כל החדרים פונים לים. הנוף מטורף. כמובן לבקש קומה גבוהה.
ובדרך כלל אם יש חדרים פנויים הם משדרגים לחדרים יותר מפנקים.
הווסט לגון חדש יחסית. משו כמו 3 שנים. חדרים הרבה יותר חדישים ומפנקים. פעם אחרונה זכור לי שהיינו בקומה 14. אולי אני טועה...
אומנם הזווית לים אלכסונית, אבל עדיין הנוף מהמם והים נראה בברור.
חוץ מזה שהשרות שלהם ליגה.
והארוחת בוקר מפנקת ( דיברנו עם המשגיח מה אפשר לאכול).
ואם כבר היית באיילנד זה כבר סיבה לגוון תחופשה.
תהני במה שתבחרי!!
על איזה מלון באמת אתה ממליץ לזוג לאמצע השבוע שממש רוצים להינות, אוכל אווירה, וכו' אפילו יקר אבל שיהיה אופציה למזון כשר [לפחות באיזור הקרוב]הווסט לגון חדש יחסית. משו כמו 3 שנים. חדרים הרבה יותר חדישים ומפנקים. פעם אחרונה זכור לי שהיינו בקומה 14. אולי אני טועה...
אומנם הזווית לים אלכסונית, אבל עדיין הנוף מהמם והים נראה בברור.
חוץ מזה שהשרות שלהם ליגה.
והארוחת בוקר מפנקת ( דיברנו עם המשגיח מה אפשר לאכול).
ואם כבר היית באיילנד זה כבר סיבה לגוון תחופשה.
תהני במה שתבחרי!!
2000 ללילה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים