דרוש מידע מלון דן ירושלים

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת ממישהו שהיה שם לאחרונה איך המלון כרגע ...אם יש בו מפונים ? איך החדרים ?ומה הכשרות במטבח?

• הוסף לסימניות
יש בו מפונים בעיקר או רק משלומי
וכן אורחים.
אני מתכוון למלון דן ירושלים בגבעה הצרפתית ולא למלון דן פנורמה

• הוסף לסימניות
קחו בחשבון שמפונים זה לא כמו מלון קורונה שהכל בלאגן אלא זה יחסית מלונות עם כל ההתנהלות הרגילה של בית מלון
רק שבבוקר יש ילדים שיוצאים למוסדות וכדו' ...

• הוסף לסימניות
השאלה אם הם ירדו מבחינת התנאים ....אוכל ,נקיון חדרים וכו או שהרמה עדיין נשמרת ?
קחו בחשבון שמפונים זה לא כמו מלון קורונה שהכל בלאגן אלא זה יחסית מלונות עם כל ההתנהלות הרגילה של בית מלון
רק שבבוקר יש ילדים שיוצאים למוסדות וכדו' ...

• הוסף לסימניות
השאלה אם הם ירדו מבחינת התנאים ....אוכל ,נקיון חדרים וכו או שהרמה עדיין נשמרת ?
חושב שנשארו כן פלוס מינוס באותה רמה
אני לוקח משם ילדים מפונים למוסדות - זה ההיכרות שלי עם המלון
לפי איך שאני מסתובב במלון וכן לפי סוג האנשים והקבוצות שמגיעות לשם נראה לי שהרמה נשמרה
אגב מלון ממש יפה וברמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה