דרוש מידע מלון כשר ים המלח

• הוסף לסימניות
מחפש מלון כשר בים המלח,
ואם הייתם שם, מה התעסוקה מעבר לשקט :)

תודה

• הוסף לסימניות
אם זה לצורך רפואה, יש לך בערד מלוניות בהכשרים הטובים, ונסיעות קצרות לים.
מלונות ים המלח במשך השנה, לא הכי בשביל חרדים.

• הוסף לסימניות
יש באיזור אמצע כסלו- חברת גלים עושה חופשה במלון בים המלח בהכשר טוב.
ממליצה מאד, יש תוכניות נחמדות אך גולת הכותרת הוא הספא במלון וים המלח.

• הוסף לסימניות
אין משהו שמוגדר לציבור הדתי/חרדי?
הכל חילוני?
לא. אין מלונות כשרים למהדרין בים המלח. (אבל יש חוף נפרד)
יש תקופות שבהן יש קבוצות דתיות/ חרדיות שמכשירות מלון
אפשר לישון לילה במלון בכשרות רגילה, לאכול ממה שאפשר בארוחת הבוקר - לשאול את משגיח הכשרות במקום
ארוחות נוספות אפשר לאכול בקניון

• הוסף לסימניות
עוד כחודש יש ביקוש גדול למלונות מול החוף הנפרד
באים הרבה חוצניקים חרדים. בעיקר מאירופה לים המלח
יש פירסומות על זה
תעקבו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עכשיו אני נזכרת שלפני כמה שנים הייתי שם בקניון שנקרא עין בוקק (מול מלון ישרוטל גנים)
קניון קטן ממש והיה שם סניף של קפה קפה
אני לא יודעת אם הוא עדיין קיים
מאז שה Dead se mall נפתח פחות מעניין אותי הקניון השני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה