מידע שימושי מלון ליטוב בכותל- שבת!

• הוסף לסימניות
ההורים שלי היו שם שבוע שעבר בשבת.
היה נחמד, בעיקר נראה לי נהנו מהקרבה לכותל, ואמרו שהיה אוכל טוב ממש.
חדר פיצי.

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו באב אם זה נקרא לאחרונה.
היה מדהים, הקרבה לכותל זה הרגשה שאין בשום מקום.
האוכל היה בסדר גמור
השירות מדהים כל מה שהיינו צריכים מיד קבלנו
החדר דווקא לא היה מדי קטן,לא מפואר אבל חמוד

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו באב אם זה נקרא לאחרונה.
היה מדהים, הקרבה לכותל זה הרגשה שאין בשום מקום.
האוכל היה בסדר גמור
השירות מדהים כל מה שהיינו צריכים מיד קבלנו
החדר דווקא לא היה מדי קטן,לא מפואר אבל חמוד
כנראה שיש שם כמה סוגי חדרים...
כי הם היו גם בחדר בלי חלון.
זה ממש מלון בוטיק, נראה לי 19 חדרים בסך הכל.

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו בחודש אלול. הקרבה לכותל פשוט כיפית. (לא בשבת)
החדרים קטנים מאודדד.
צוות נחמד וקשוב.
אוכל- היינו בארוחת בוקר.. היה בסדר לא משהו שנופלים מזה אבל היה טעים ואכיל.

• הוסף לסימניות
רותי את יקרה לי! אל תתקרבי לאזור! מתוח שם מאוד!
מזמינה אותך לשבת פינוק אצלי ;)

• הוסף לסימניות
ליטוב כבר לא פועלים שם. הישיבה מפעילה שם את המקום היום כמתחם אירוח לשבתות חתן וכד' 0549871272

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה