מלון מעלה החמישה - מי מכיר מי יודע?

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות (או לדיס... באישי)
על מלון יערים במעלה החמישה

מי היה ויודע למקם - איך הרמה מבחינת נקיון, חדרים, אוכל טוב
(לאנשים שרגילים לרמה של כינר.... אבל נאלצים השנה להישאר במרכז ולא להצפין)

• הוסף לסימניות
בסד
אני מכירה את מלון מעלה החמישה ששינהכמה פעמים את שמו ונקרא עכשיו יערים הנקיון בסדר החדרים מרווחים יש מדשאות דשא נרחבים האוכל היה בסדר גמור במשך הרבה שנים שהיינו נוסעים לשם במסגרת תור ]פלוס חברת נסיעות. תהנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיר;2203686:
בסד
אני מכירה את מלון מעלה החמישה ששינהכמה פעמים את שמו ונקרא עכשיו יערים הנקיון בסדר החדרים מרווחים יש מדשאות דשא נרחבים האוכל היה בסדר גמור במשך הרבה שנים שהיינו נוסעים לשם במסגרת תור ]פלוס חברת נסיעות. תהנו.

מה זה נקיון ואוכל בסדר גמור?
סורי על החפירה... או שמתאים לך יותר באישי
בהשוואה למלונות ברמה גבוהה של חמישה כוכבים- איך זה שם עם תור פלוס?

• הוסף לסימניות
בסד
יערים שיך לקבוץ מעלה החמישה ישנם מבנים ישנים יותר ובנין מרכזי חדשאני מדברת על נסיון של הרבה שנים בחג הפסח ובסוכות תור פלוס היא חברת נסיעות ותירות שנמצאת בפתח תקוה בהצלחה. קשה לי לחוות דעה לגבי התפריט כרגע בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מנסיון אישי
אבל חברה שנסעה לשם (והיתה גם בכינר וגם בלביא)
אמרה שזה כמה רמות מעל(אם מדור על אותו בית מלון)
גם מבחינת האוכל.

• הוסף לסימניות
סבא וסבתא של בעלי נוסעים לשם כל פסח ונהנים מאוד מאוד.
אני לא יודעת פרטים מדויקים אבל יודעת שזה מקום מטופח מאוד וברמה גבוהה.

בהתחלה הם היו נוסעים לכינר,
בשנים האחרונות קשה להם הנסיעות אז הם נשארו באיזור ירושלים אבל נהנים לא פחות!

• הוסף לסימניות
יש את מלון מעלה החמישה או איך שקוראים לו(לא מכירה) ויש את מלון כרמים במעלה החמישה שהוא מלון ספא ברמה גבוהה במיוחד, ככל הידוע לי הכשרות בו היא רבנות בלבד, אבל אולי משהו משתנה בקיץ.

• הוסף לסימניות
האם מעלה החמישה מותאם לחרדים באופן רגיל?
או שיש מועדים מסויימים בשנה?

• הוסף לסימניות
מישהו היה שם לאחרונה ויכול להגיד איך האוכל, החדרים וכו'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה