מידע שימושי מלון ענבל בירושלים-פגישות?

• הוסף לסימניות
למי יש מידע מעכשיו האם ניתן לקיים פגישות במלון ענבל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת על מלון ענבל
אבל יש באיזור את וולדורף אסטוריה שאני יודעת שניתן לקיים שם פגישות
ויש את מצודת דוד

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע מעודכן על מלון ענבל?

• הוסף לסימניות
מפוצץץץ....
סיכוי קטן להיכנס רק אם מחכים בחוץ

• הוסף לסימניות
בזמנו, לפני כמה שנים תכננו להפגש שם במוצ"ש.
התישבנו במקום אחד ואז בא מלצר ואמר שאילו מקומות שמורים(ספות סטנדרטיות)
התיישבנו במקום שני, בא מלצר, מיועד רק למזמינים אוכל(בדגש על אוכל, לא רק שתיה)
חיפשנו מקום שלישי והיה מלא כבר(עד מצאנו איפה מותר לשבת)
תכלס, יצאנו החוצה והלכנו לטייל(חורף, כפור, יום אח"כ שלג) עד למלון דן פנורמה כמה רחובות ליד והיה מקסים.
מקום צדדי ושקט בלי אנשים שיעברו כל הזמן מול העיניים ואפשרות להזמין שתיה במחיר סביר(לא שבעים ש"ח לבקבוק וישיבה במקום)

• הוסף לסימניות
ענבל מפוצץ התקשרתי לשאול לפני תקופה ואמרו לי שכל ערב עמוס מאוד
תוכלו להתקשר ולשאול בקבלה
לפני שבועיים שלושבשערי ירושלים היה הרבה זוגות אבל יחסית שקט ופרטי

• הוסף לסימניות
יש עוד מלא מלונות באיזור לא חסר
וגם עכשיו קיץ ובימין משה מאד נחמד לטייל
ויש גם מלון בוטיק קטן שקט ומאד מומלץ בעיקר לפגישה ראשונה
לי טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה