מלון פלטרין בטבריה

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר?
אשמח לשמוע פרטים על המקום.
מבחינת רמת ניקיון, אוכל, תנאי המקום וכו'....
מאוד חשוב לי אני צריכה להחליט עד היום!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מהאוכל דווקא נהניתי

• הוסף לסימניות
------

• הוסף לסימניות
זה אומר שהתחרטתי על ההודעה שכתבתי...
רציתי גם לברר על המקום הזה,
זה מעניין אותי פרטים

• הוסף לסימניות
בית מלון חביב עם נוף מהמם!
יש שני דרגות של חדרים (באותו מחיר) משופץ והישנים יותר.
אוכל מצויין.

• הוסף לסימניות
המקום משופץ ויפה.
אני הייתי שם שבת. נהניתי מאד מהשירות.
האוכל היה ערב לחיך ומוגש יפה. סעודות שבת המלצר מגיש אישי ואין בר (כל אחד בקצב שלו)
בסעודה שלישית יש בר.
לא ראיתי חדרים בפנים (כי ישנתי במלון אחר שהם עובדים איתו)
יש שם גם חדרי גן. אולי זה יותר יקר. זה נראה מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילת חן;1344246:
הבנתי הוא השתנה מלפני שנתיים?
אז אולי זה כבר לא אקטואלי?

אין לי חוו"ד והיכרות אישית עם המקום. לענ"ד כל אחד מתרשם לפי הסטנדרטים והציפיות שלו עצמו. בסוף האשכול שלינקקתי ניתן למצוא התרשמויות עדכניות, אחרי החלפת הבעלים.

• הוסף לסימניות
הייתי שם שנה שעברה.
החדרים החדשים ממש יפים והישנים ממש לא (והשירותים והמקלחת אפילו ממש מגעילים שלשירותים עלינו כל פעם ללובי...)
כך שזה ממש תלוי איפה נמצאים.
האוכל- נחמד מאוד.
אוירה נחמדה ורגועה.

• הוסף לסימניות
מלון סטנדרט נחמד,
האוכל חביב והחדרים נחמדים- באמת תלוי לאיזה חדר נופלים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה