מלחין? כותב מוזיקה? בא ושתף את כולם!

האם חלמת בעבר להיות מלחין או הלחנת שירים ולא יצא לך לעשות עם זה משהו???

• ודאי, המון! אני מקצוען בזה! רק שלא הקשיבו מספיק טוב ללחנים שלי!

• כן הלחנתי אבל אני חובבן ותו לא! לא ציפתי שמישהו ייקח את המוזיקה שלי!!!

• לא ממש לא!!! ממני ועד לחן, יש הרבה!!!!

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
האמת שקצת צחקתי על המילים אבל בתור אחד שעסק הרבה בחינוך עם ADHD התחברתי למילים וזה מביע המון. אנשים כאלו כביכול עושים מה בא להם אבל בתוך תוכם הם אנשים עם המון המון רגש שמחה כפיות וזרימה אנשים כאלו הצליחו בהמון תחומים וחלקם מנכ''לים גדולים של מפעלים ענקיים כי הם אנשים יזמים עם המון עוצמה. צריך לדעת איך לנתב את החוזק הזה ועם המון בטחון עצמי הם יעופו גבוה מאד. זאת מתנה מאלוקים!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מצחיק לראות כ"כ הרבה סגנונות כתיבה!
תדעו שזה ממש משקף את הנפש,מי שיודע לכתוב שירים לפעמים זה ממש פורקן למצבים עצובים וכדו'...
יש כאלה שיודעים לבטאת את הרגשות שלהם רק דרך זה- זה פשוט מעניין לראות!
בדיוק לכן כתבתי שהשיר מיועד למבינים ובעיקר למרגישים....
לא כל אחד חייב להבין ולא כל אחד יכול להרגיש,
אבל אלו שמרגישים...זכו!!
השיר מהמם!!!!!

• הוסף לסימניות
חברים יקרים! אנחנו מחכים לעוד חומר איכותי!!!!
מילים ולחנים!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה