מלט! שאלה דחופה

• הוסף לסימניות
קניתי מלט מהיר בשם: AGUAPLAST
מתחת כתוב: Repiduro
במטרה לתקן מגרעת מעצבנת בראש השיפוע לעגלות המוביל לבניין, ומרעידות כל עגלה
ובעיקר את עגלת הנכים של אחד מאורחינו החשובים שמספיק סובל גם ככה מכאבים ולא צריך את ההרעדה הזו לתוספת.

בחרתי במלט הזה, כי אמרו לי שהוא מהיר, עשרים דקות עד הייבוש ואני לא רוצה שהעוברים ושבים יהרסו את העבודה ברגע.
שאלתי היא: האם מישהו מכיר את החומר וידע לומר לי האם אכן יש צורך בהוספת חול, או שדי במים, וחסל.
ובכלל כל טיפ לשימוש במלט יועיל כי אין לי שמץ ניסיון בחומר הזה.

• הוסף לסימניות
כל חומר וההוראות שלו
אין הוראות ? אז תשאלי בטמבור

• הוסף לסימניות
האם אכן יש צורך בהוספת חול, או שדי במים,
רק מים
טיפ לשימוש במלט יועיל כי אין לי שמץ ניסיון בחומר הזה
מנקים את המקום שרוצים לבטן עדיף עם צינור מים
מכינים תערובת ומערבבים טוב, ביד זה קשה אם יש לך מקדחה חזקה אפשר לחבר לה חלק של מקצפה ולערבב,
אם קנית באריזה של 1 ק"ג אז אפשר לערבב גם ביד.
כשהתערובת מוכנה זה בערך כמו פודינג..לא נוזל לא קשה
לוקחים מסטרינה רחבה או כל כף בנאים אחרת,
מורחים ומחליקים וחוזר חלילה..
החומר מתייבש מהר יחסית לצימנט רגיל אבל בכל זאת רצוי לעשות מחסום ללילה או לפחות לכמה שעות שלא יהרסו את היציקה.

• הוסף לסימניות
רק מים

מנקים את המקום שרוצים לבטן עדיף עם צינור מים
מכינים תערובת ומערבבים טוב, ביד זה קשה אם יש לך מקדחה חזקה אפשר לחבר לה חלק של מקצפה ולערבב,
אם קנית באריזה של 1 ק"ג אז אפשר לערבב גם ביד.
כשהתערובת מוכנה זה בערך כמו פודינג..לא נוזל לא קשה
לוקחים מסטרינה רחבה או כל כף בנאים אחרת,
מורחים ומחליקים וחוזר חלילה..
החומר מתייבש מהר יחסית לצימנט רגיל אבל בכל זאת רצוי לעשות מחסום ללילה או לפחות לכמה שעות שלא יהרסו את היציקה.
תודה! תזכו למצוות!
לא העזתי לעשות לפני הוראות ברורות.
פתאום חשבתי שאולי אכין את זה אחרי מהומת הבחירות.
חסר לי שמישהו יטביע במלט סיסמת בחירות שתישאר שם לדיראון עולם.

• הוסף לסימניות
אותי לי כבר כתבה לך את כל השלבים,
אז רק אכתוב שאני מאוד מעריכה את הראיה קצת מעבר למה שקורה בתוך הבית שלי.
ירבו כמותך בישראל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה