ממבט של אפרוח..

• הוסף לסימניות
הדמות של האפרוח היא חלק מסרטון אנימציה שעשיתי
דמויות נוספות בע"ה בהמשך..

קבצים מצורפים

• אפרוח וחיפושית.jpg
    KB 763.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
דווקא בגלל הרמה הגבוהה,אני את העיניים הייתי עושה אחרת!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!
מעניין לראות את הסרטון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב שקרקה;1652491:
דווקא בגלל הרמה הגבוהה,אני את העיניים הייתי עושה אחרת!

תודה
איך היית משנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esti1200;1652502:
יפה מאוד!!
מעניין לראות את הסרטון...

הסרטון נעשה במסגרת הקורס בפרוג
עובר עכשיו שיפוצים...
אשמח להעלות אותו כשיהיה גמור..

• הוסף לסימניות
תאורה מקסימה!!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד,
את מתקדמת יפה מאוד.
הערות לשיפור -
א. חומרים - תחפשי תמונות ברשת של אפרוחים, חיפושיות וכו', ותראי את רמת הרפלקסן וגלוסי שלהם.
ב. טקסטורה - ככל שחפצים קרובים יותר למצלמה, יש לדאוג לטקסטורה טובה יותר ו - UV טוב.
ג. מידול - ככל שהמודלים קרובים למצלמה, גדולים יותר וכו', כלומר, שמושכים יותר תשומת לב, יש לשים לב אליהם יותר, ולדקדק יותר בבנייתם. לדוגמא -הקליפה, לטעמי צריכה יותר טיפול, הרגלים של החיפושית, בסדר, אם הן לא זזות, מכיון שהן קטנות, אבל אם הן זזות, או שהמצלמה מתקרבת/מתמקדת בהן צריך למדל אותן יותר טוב.

בתקוה שעזרתי.

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות הבונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה