ממלכה במבחן הזמן?....

• פותח הנושא M.W
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1408525:
פעם היו עומדים על כבוד, שליטה וכד' - בחרב, והסופרת פשוט מתארת תקופה עתיקה.

נו, גם היום.
אז מה? תכתבי ספר על כל נושא שמתמודדים עימו היום?
יש, הרי, נושאים - שלא יעלה על הדעת לעסוק בהם. נכון? אני חושבת שהתחום הזה נכלל בקטגוריה הלזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1408544:
נו, גם היום.
אז מה? תכתבי ספר על כל נושא שמתמודדים עימו היום?
יש, הרי, נושאים - שלא יעלה על הדעת לעסוק בהם. נכון? אני חושבת שהתחום הזה נכלל בקטגוריה הלזו.

אם גם את הנושא הזה תכניסי לקטגורית הנושאים האסורים יקרה 1 מ2 הדברים,
או שהספרות החרדית תהפוך להראות משהו בסגנון של הסרטים החרדיים חסרי העלילה התוכן והרמה. (לא שעכשיו יש הרבה מבחר, אבל לפחות טיפה יש)
או שבגלל ההשוואה של נושא סביר לחלוטין לנושא שגרוע לעסוק בכתיבה שלו- יפרץ התחום של שתייהם ויתחילו לכתוב על הכל.

אני לא רוצה לא את זה ולא את זה.

• הוסף לסימניות
ציטוט: "
נכתב ע"י Art Studio;1408515:
אם המכירה היא העיקר - המצב עגום מאד."

לא הבנתי!
מישהו פה חשב שהספרים יצאו לשם שמים נטו? שכל מטרת איסתרק ומהלהלל (כספר, לא כדמויות...;)) היא להיטיב עם האנושות ולהפוך את העולם הזה למקום טוב יותר??
אין ספק שגם המטרות הללו שימשו ויושמו בהצלחה רבה בספר, וזה אחד הדברים שמעניק לספר את משובחותו ,(יש מילה כזאת?) אך בהחלט מבחינת הסופר המכירה זה העיקר!
וזה בסדר, לגיטימי , ובעיקר גורם לסופר להשקיע בספר את חלבו ודמו ולהוציא משהו משובח
יותר...

• הוסף לסימניות
תפסיקו לתת לסופרת הוראות, כאילו היא עובדת אצלכם..
אתם לא רוצים - אל תקראו, תאמינו לי שאף אחד לא ישפוט אתכם על זה שלא קראתם את איסתרק.
מחר היא תחליט שהיא לא מוציאה את הספר בכלל, זה בסך הכל הזמן שלה, ותנו לה לעשות את העבודה בלי חפירות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1408599:
תפסיקו לתת לסופרת הוראות, כאילו היא עובדת אצלכם..
אתם לא רוצים - אל תקראו, תאמינו לי שאף אחד לא ישפוט אתכם על זה שלא קראתם את איסתרק.
מחר היא תחליט שהיא לא מוציאה את הספר בכלל, זה בסך הכל הזמן שלה, ותנו לה לעשות את העבודה בלי חפירות..

זה לא כל כך נכון לומר לא רוצה אל תקראי
קניתי השבוע ספר אחרי זמן רב שלא קניתי ולא קראתי כמעט ספרים מחוסר זמן ב"ה
הספר הוא של סופרת ידועה וותיקה עם עשרות ספרים איכותיים בשוק וידעתי שצפוי לי קריאה מהנה.
זה היה נכון, רק לחצי הראשון
החצי השני אני מתרשמת שהיא הייתה צריכה להמשיך את הסיפור בהמשכים ולשלוח כל שבוע חומר למערכת והתחייבה לסך שבועות
אכזבה פשוט.
הגדילה לעשות שפרק שלם מוקדש למשל על צורת הקנייה בסופר-ושוב זו דוגמה כי אני לא רוצה שיזהו- אני מגיעה לסופר מחטטת בארנק מוציאה 10 שקל, הולכת לקופה הראשית פורטת לשתי חמישיות, מכניסה לעגלה אחד מהם, השומר בודק אותי בכניסה. ניגשת למדף הראשון, מורידה ממנו את מוצרי המבצעים הכי שווים, ניגשת 2 טורים אחר כך, לוקחת רסק,
מלפפון חמוץ רק של "המותג" כי זה יותר שווה וטעים. הרבה אנשים קונים רק את זה, זה ידוע בכל הארץ,
תירס לייט כי זה בריא, מסתובבת אחורה כי יש שם דיילת שמציעה לי מוצר חדש. לא משתכנעת, עוברת לאבקות כביסה בוחרת טייד, בודקת שהוא לא נוזל מהצד, מרכך כביסה וורוד, גם ווניש מסיר כתמים. משם הולכת לטור הבא מוצרי חלב גבינה קוטג
קפואים, די נמאס לכם??? גם לי!!!
בספר זה ממשיך עוד ועוד כולל השוברים שיוצאים בסוף החשבון

2 עמודים של בלה בלה
אז למה אני צריכה לשלם על זה ולנסות לגנוב עוד כמה דקות של קריאה? בשביל זה????

מתחשק לי כל כך להתקשר לסופרת ולהביע את אכזבתי אבל אני מרחמת עליה.
אז תסלחו לי שאני מוציאה את זה כאן, אבל כן, אני כן רוצה שסופרות ידעו מה מבוקש.

• הוסף לסימניות
2 עמודים של בלה בלה

אולי כדאי לשלוח לה ישירות את התגובה הזאת כדי ש
שסופרות ידעו מה מבוקש
..

סתם למי ששכח: פה זה פורום איש את רעהו...

:D:D:eek::eek:;);)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;1408640:
זה לא כל כך נכון לומר לא רוצה אל תקראי
קניתי השבוע ספר אחרי זמן רב שלא קניתי ולא קראתי כמעט ספרים מחוסר זמן ב"ה
הספר הוא של סופרת ידועה וותיקה עם עשרות ספרים איכותיים בשוק וידעתי שצפוי לי קריאה מהנה.
זה היה נכון, רק לחצי הראשון
החצי השני אני מתרשמת שהיא הייתה צריכה להמשיך את הסיפור בהמשכים ולשלוח כל שבוע חומר למערכת והתחייבה לסך שבועות
אכזבה פשוט.
הגדילה לעשות שפרק שלם מוקדש למשל על צורת הקנייה בסופר-ושוב זו דוגמה כי אני לא רוצה שיזהו- אני מגיעה לסופר מחטטת בארנק מוציאה 10 שקל, הולכת לקופה הראשית פורטת לשתי חמישיות, מכניסה לעגלה אחד מהם, השומר בודק אותי בכניסה. ניגשת למדף הראשון, מורידה ממנו את מוצרי המבצעים הכי שווים, ניגשת 2 טורים אחר כך, לוקחת רסק,
מלפפון חמוץ רק של "המותג" כי זה יותר שווה וטעים. הרבה אנשים קונים רק את זה, זה ידוע בכל הארץ,
תירס לייט כי זה בריא, מסתובבת אחורה כי יש שם דיילת שמציעה לי מוצר חדש. לא משתכנעת, עוברת לאבקות כביסה בוחרת טייד, בודקת שהוא לא נוזל מהצד, מרכך כביסה וורוד, גם ווניש מסיר כתמים. משם הולכת לטור הבא מוצרי חלב גבינה קוטג
קפואים, די נמאס לכם??? גם לי!!!
בספר זה ממשיך עוד ועוד כולל השוברים שיוצאים בסוף החשבון

2 עמודים של בלה בלה

אז תסלחו לי שאני מוציאה את זה כאן, אבל כן, אני כן רוצה שסופרות ידעו מה מבוקש.
גם אם כל הטענות שלך לגבי הבלה בלה, הן נכונות, עדיין יש לסופרת זכות לכתוב איך שהיא רוצה, בלי שאף אחד יכתיב לה מה או איך לכתוב.
זה שאת קונה ספר לפי שם, זאת טעות. האם בקניית מחשב חדש, היית קונה מחשב של אפל, רק בגלל שמופיע עליו הסמל? או שהיית בודקת את המפרט שלו, האם הוא באמת מתאים לך?
הציפיה מסופר לשחזר את הסגנון שהוא כתב בספר אחד, שוב ושוב ושוב, מורידה את רמת הספרות לרצפה, וגורמת לסופרים מוכשרים להוציא חומרים בינוניים רק כדי לשחזר את ההצלחה של הספר הקודם, והתוצאה: חומר לעוס היטב, ללא שמץ של חידוש או יצירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת