תודה!הכנתי לשבת, יצא טעים ומעניין. תודה
בערך 3/4 שעה \ שעה.כמה זמן בערך לוקח לשעועית להתרכך?
את בטח מתכוונת לכוס של 240 מ"ל ולשעועית ללא השרייה, כן?גם אני הכנתי לשבת ומאוד נהנו. תודה.
חייבת לציין שמכוס אחת (כוס מדידה) יצאה לי כמות של קופסת חומוס (850 ג')
שתפי מה שינית.אין לי מילים!
יצא מוצלח מאד.
חיפשתי סלט שלא מכיל שומן בכלל וזה היה הצלה!
שיניתי מעט..
הכנתי לשבת. היה ממש טעים! תודה!המתכון הבא היה באחד מגליונות 'בתוך המשפחה' של לאחרונה.
לא הייתי את מכינה את המתכון הזה מעולם לולי בעלי היה מבקש את זה (לא יודעת למה זה דיבר אליו, אפילו התמונה שם היתה דוחה...).
ברעיון קוראים לזה ממרח שעועית, רק אנחנו הסבנו אותו לממרח פיקנטי, יותר הולם אותו...
הוא מתאים עם החלה, בשבת, או מרוח על קרקרים וכדומה.
אה, ועוד דבר -
אני לא אוהבת סלטים, משום סוג, את זה אהבתי מאוד...
אוהבי חומוס אמרו שזה מזכיר חומוס, רק יותר טעים.
לי אישית זה הזכיר טעם של אבקת פלאפל טעימה...
אז הנה המתכון:
החומרים:
כוס שעועית שחורה או לבנה (שהיה מושרה)
4 כפות שמן
בצל גדול קצוץ דק
מלח ופלפל
כפית שטוחה כמון
1/2 פלפל חריף
אופן ההכנה:
לבשל את השעועית עד שמתרכך, לסנן.
לטגן את הבצל טוב עד שמשחים, ולהוסיף לשעועית.
להוסיף את שאר החומרים ולטחון בבלנדר יד.
המלצה שלי - להשתמש בשעועית לבנה. השחורה יוצאת קצת דוחה...
ועוד דבר, תכפילו מייד כמויות...
הכנתי ביום שישי לכבוד שבת, וביום ראשון הכנתי שוב למשך השבוע...
מצרפת תמונה, לא מי-יודע-מה, אבל בשביל לשזוף את העיניים...צפה בקובץ המצורף 694081
מענין לנסות עם שום ומיץ לימוןבלי שמן בכלל.
שרפתי את הבצל עם מעט מים.
הוספתי 4 שיני שןם ומיץ לימון.
הכנתי בשינויים קלים ויצא מעולה!! כמעט לא נשאר לשבת... (נשנשנו עם קרקרים...)המתכון הבא היה באחד מגליונות 'בתוך המשפחה' של לאחרונה.
לא הייתי את מכינה את המתכון הזה מעולם לולי בעלי היה מבקש את זה (לא יודעת למה זה דיבר אליו, אפילו התמונה שם היתה דוחה...).
ברעיון קוראים לזה ממרח שעועית, רק אנחנו הסבנו אותו לממרח פיקנטי, יותר הולם אותו...
הוא מתאים עם החלה, בשבת, או מרוח על קרקרים וכדומה.
אה, ועוד דבר -
אני לא אוהבת סלטים, משום סוג, את זה אהבתי מאוד...
אוהבי חומוס אמרו שזה מזכיר חומוס, רק יותר טעים.
לי אישית זה הזכיר טעם של אבקת פלאפל טעימה...
אז הנה המתכון:
החומרים:
כוס שעועית שחורה או לבנה (שהיה מושרה)
4 כפות שמן
בצל גדול קצוץ דק
מלח ופלפל
כפית שטוחה כמון
1/2 פלפל חריף
אופן ההכנה:
לבשל את השעועית עד שמתרכך, לסנן.
לטגן את הבצל טוב עד שמשחים, ולהוסיף לשעועית.
להוסיף את שאר החומרים ולטחון בבלנדר יד.
המלצה שלי - להשתמש בשעועית לבנה. השחורה יוצאת קצת דוחה...
ועוד דבר, תכפילו מייד כמויות...
הכנתי ביום שישי לכבוד שבת, וביום ראשון הכנתי שוב למשך השבוע...
מצרפת תמונה, לא מי-יודע-מה, אבל בשביל לשזוף את העיניים...צפה בקובץ המצורף 694081
מעניין לנסות.הכנתי בשינויים קלים ויצא מעולה!! כמעט לא נשאר לשבת... (נשנשנו עם קרקרים...)
השמטתי כמון ופלפל חריף.
הוספתי כמה אגוזי מלך וטחנתי.
יצא טעים מאוד!!! מומלץ בחום!
משתמשת המון בכמון, ומתארת לעצמי את הטעם שאמור להתקבל איתו, אבל בקריזה הנוכחית זה מה שהיה בא לי באותו הרגע...מעניין לנסות.
אבל נראה לי פספוס בלי הכמון, זה עושה את כל הטעם...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //