ממשיכה לנסות במנגה

• הוסף לסימניות
ושאלה למנוסים
אני משתמשת הרבה בסרגל הקשתות
זה בעצם ציור מתוכנן ולא ספונטאני
האם זה נורמאלי?
והאם כדאי לי להיגמל מכך?

קבצים מצורפים

• 06.jpg
    KB 497.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לגמרי כדאי
בדרך הזו פספסת את כל הנקודה של מנגה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;762561:
לגמרי כדאי
בדרך הזו פספסת את כל הנקודה של מנגה

לא הבנתי... אנא, הסבר למתקשים :)
לא להשתמש בסרגלים?

אסתי, הציור ממש מותק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayal;763089:
לא הבנתי... אנא, הסבר למתקשים :)
לא להשתמש בסרגלים?

אסתי, הציור ממש מותק!

היא שאלה האם להגמל ,אמרתי שכן
סרגלים יש באילוס ובפוטושופ (חוץ מפרספקטיבה) הנקודה של מנגה זה הקו הנפלא
לוקח אולי זמן להתרגל אליו בתחילה אבל בהמשך ....

אם משתמשים בסרגלים כל הזמן מפסידים את זה

דעה אישית כמובן , כל אחד יראה מה מתאים לו

• הוסף לסימניות
הפלוס העיקרי של מנגה הוא בעיבוד הקו, בעיקר בשימוש בציפורן. הציור החמוד הזה פשוט לא נראה מצוייר במנגה. אין כאן שימוש בכלי העיקרי שהיא מציעה.
כדי להשתמש בה צריך אימון של היד לבצע קווים זורמים ומהירים, ואז הקו מקבל חן וחיות.
מצאת תועלות אחרות בתוכנה? ומה לגבי צביעה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;763122:
מצאת תועלות אחרות בתוכנה? ומה לגבי צביעה?
הקויום חלקים ולא מפוקסלים כמו בפוטושופ.
את הצביעה אני עושה בפוטושופ.
האם לדעתך עדיף במנגה?

• הוסף לסימניות
אסתי - ממליצה בחום לצבוע במנגה!
על כל ציור שצבעתי במנגה התבקשתי לתת הסבר על שיטת הצביעה...
וחוץ מזה שזה יפה, זה גם יותר קל -
כי השטחים מתמלאים עד הסוף מיד, שלא כמו בפוטוש שתמיד נשארת רצועה לבנה דקה.

• הוסף לסימניות
שירי, כדי למנוע את הרצועה הדקה בפוטושופ את צריכה אחרי שהגדרת את שטח הבחירה להיכנס לחלון הבחירה - שנה - הגדל. נפתח לך חלון 'הרחב בחירה ב -' בחרי 4 פיקסלים, ואז לחיצה כפולה בכלי הדלי ממלאת את השטח בלי הרצועה ובא לציון גואל. שימי לב לא לבחור הגדל בתוך חלון הבחירה, אלא שנה ואז הגדל. הפוטושופ שלי בעברית, אם שלך באנגלית אז זו הבחירה השביעית, והיחידה שיש בה אופציות נוספות בחץ הצידה.

מה נותן לך המנגה בצביעה? אפשר לראות דוגמאות של ההבדל בטכניקה? וכמה מזה זו דרקך פעולה שונה שלך עם התוכנה? מאד מענין אותי, ואודה לך אם תפרטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;763220:
אסתי - ממליצה בחום לצבוע במנגה!
על כל ציור שצבעתי במנגה התבקשתי לתת הסבר על שיטת הצביעה...
וחוץ מזה שזה יפה, זה גם יותר קל -
כי השטחים מתמלאים עד הסוף מיד, שלא כמו בפוטוש שתמיד נשארת רצועה לבנה דקה.

יש שם מברשות במרקמים שונים שנהנית מהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה