כללי ממש דחוף!!! תיבת טקסט ב- WORD

• פותח הנושא m2
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך הופכים צורה לתיבת טקסט

תודה לכל העוזרים!

• הוסף לסימניות
לחצן ימני - ערוך טקסט.
או להוסיף בתוך הצורה תיבת טקסט ללא שוליים ומילוי ללא צבע.

• הוסף לסימניות
בלחצן ימני- אין לי ערוך טקסט??

וזה העניין אני רוצה שהטקסט יבוא בצורת האובייקט

• הוסף לסימניות
צורה מוכנה של WORD ניתן להפוך אותה לתיבת טקסט

אני בניתי צורה מהצורה החופשית (איפה שכל הצורות המוכנות)
ואינני יודעת איך להפוך אותה לתיבת טקסט

זה ממש דחוף
תודה

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שאפשר.
אבל אם את ממש חייבת לעשות את זה בוורד, אולי תעשי ידני,
תשימי מעל תיבה בלי קו ובלי מילוי ותמקמי את הטקסט איפה שאת רוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י m2;1135446:
צורה מוכנה של WORD ניתן להפוך אותה לתיבת טקסט

אני בניתי צורה מהצורה החופשית (איפה שכל הצורות המוכנות)
ואינני יודעת איך להפוך אותה לתיבת טקסט

זה ממש דחוף
תודה

...

• הוסף לסימניות
לדעתי הדרך הפשוטה והנכונה כמו שכתבה "פיסטוק", פשוט מאד שמים תיבת טקסט מעל האוביקט ומגדירים את התיבה "ללא מילוי צבע", ו"ללא מיתאר צורה".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה