עזרה ממתינה בתור-שליחת מייל

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשלוח מייל עם קבצים מצורפים
אני שולחת מטאבלט סמסונג
וזה כותב לי ממתינה בתור ולא נשלח
ככה כבר יום
אשמח לעזרה ממש דחוף!!

• הוסף לסימניות
נטפרי?
פתחת באפליקצית ג'ימייל?

אם כן- אז נתקלתי בזה
והבעיה היתה שפתחתי באפליקציית גימייל שלא מסתנכרנת (כנראה בגלל החסימה)
את צריכה לפתוח בגוגל כרום באתר של גימייל - כמו במחשב

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשלוח מייל עם קבצים מצורפים
אני שולחת מטאבלט סמסונג
וזה כותב לי ממתינה בתור ולא נשלח
ככה כבר יום
אשמח לעזרה ממש דחוף!!
כפי שנשמע מייל בלי קבצים כן נשלח?
מה ששולל לגמרי את בעיית הסינון.
מסתבר שהקליטה שם גרועה. תנסי לשלוח כל קובץ במייל אחר.

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח אם זה מה שאתה מתכוון, אבל אני עובד עם חברת מסר 10 לשלוח מיילים עם קבצים מצורפים גדולים
עובד לי מצויין ! לפני השתמשתי בגוגל גרופס שעשה לי כל הזמן בעיות ובזבז לי זמן מיותר

• הוסף לסימניות
בטאבלט זה לא קשור לנטפריי בכלל (זה עושה את זה מלא פעמים)
1. יש לבדוק שלא לחצו על שלח לפני שטאבלט גומר לעלות את הקבצים.
2. אפשר לתת לו לשלוח בשליחה מתוזמנת (של עוד 5 דק’ וכד’) ואז זה עובד יופי

• הוסף לסימניות
איך עושים שליחה מתוזמנת
אני משתגעת גם לי כל הזמן רושם ממתינה בתור
עשיתי כבר עדכון במייל מה עוד

• הוסף לסימניות
לפעמים אם בוחרים את המייל מהרשימה שנפתחת זה עושה בעיות
ואז אם מקלידים ידני את הכתובת מייל זה שולח

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר היה לאח שלי.
כיבה והדליק את המכשיר וזה השתחרר לו..
כל מה שחיכה בתור..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה