דרוש מידע ממתי מתחילים לספור את הימי מחלה מהיום שההייתי חולה או מהיום שבו נעדרתי מהעבודה

• הוסף לסימניות
אם אני עובדת בימי רביעי חמישי בלבד ויש לי אישור מחלה מיום שני עד חמישי מאיזה יום מתחילים לספור את הימי מחלה מיום שני או יום רביעי (שאז יוצא שאני לא יכולה אף פעם לנצל את הימי מחלה שלי...:()
ועוד שאלה בווראציה קצת אחרת אם אני עובדת בשתי מקומות אחד ימי ראשון שני שלישי ואחד בימי רביעי חמישי ויש לי אישור מחלה משני עד חמישי בכל מקום מתחילים לספור את הימי מחלה מחדש? או שיום רביעי -(בשבוע) כבר נחשב יום שלישי למחלה?
אשמח לתשובות בהקדם!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם אני עובדת בימי רביעי חמישי בלבד ויש לי אישור מחלה מיום שני עד חמישי מאיזה יום מתחילים לספור את הימי מחלה מיום שני או יום רביעי (שאז יוצא שאני לא יכולה אף פעם לנצל את הימי מחלה שלי...:()
ועוד שאלה בווראציה קצת אחרת אם אני עובדת בשתי מקומות אחד ימי ראשון שני שלישי ואחד בימי רביעי חמישי ויש לי אישור מחלה משני עד חמישי בכל מקום מתחילים לספור את הימי מחלה מחדש? או שיום רביעי -(בשבוע) כבר נחשב יום שלישי למחלה?
אשמח לתשובות בהקדם!
תודה רבה!
א. מיום שני, ויום רביעי הוא כבר השלישי למחלה
ב. אותו דבר כמו השאלה הנל, מסתכלים לפי האישור של המחלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה