מידע שימושי ממתקים בגן/בי"ס

• הוסף לסימניות
מה דעתכם לעשות פניה למשרד הבריאות עם חתימות של הורים בנושא הכנסת ממתקים לגן/בי"ס?
חושבת שמידי מוגזם הכמות ממתקים שהילדים חוזרים איתם הביתה( או אוכלים בדרך הביתה...)
במיוחד שהיום הממתקים כ"כ זולים.

• הוסף לסימניות
יעזור יותר אם תפני עם אמא נוספת או שתיים לגננת ופשוט תבקשו...

• הוסף לסימניות
דווקא אצלינו לא מרשים בביס ובגן לשלוח עם הילדים ממתקים בכלל...
אפילו בגן אא' להביא שקיות הפתעה ביומולדת של הילד

• הוסף לסימניות
כל שנה מחדש? ומ סיון לא תמיד עוזר
ואם משרד החינוך יעשה משהו, נראה לך הם יאכפו את זה?
ומה עם המעונות?
ומה עם החיידרים?
[ומה עם בתי הספר?

הבקשה הראשונה צריכה להיות איסור גורף על הבאת בוכריות וטופי למינהם (היום כבר המון גנים אוסרים את זה)

פעם הערתי את תשומת ליבו של הרבה שמיותר להביא לכל סיום 35 ממתקים אלא אפשר שכל פעם יביאו 5 ילדים לפי סדר.
הוא הודה לי ולקח לתשומת ליבו.

• הוסף לסימניות
יש הנחיה של חוזר מנכ"ל בנושא
לצערינו ברוב המוסדות החרדיים זה לא נאכף.

• הוסף לסימניות
בתור גננת בגן חובה,
במפגש פתיחה שהיה בתחילת שנה"ל ביקשו האמהות להפחית בממתקים,
הסכמתי איתם מאד,
בפועל- דוקא האמהות הן אלה ששולחות לגן ממתקים!
לומדים על האותיות, ובכל פעם ילדה אחרת מביאה לגן משהו שמתחיל באות הנלמד,
אנחנו עכשיו באות ס', רק אמא אחת !!! שלחה פרס וכל שאר האמהות שלחו ממתק,
באות ט' שלחה האמא 2 טופי לכל ילדה.
אז מה אומר אני?
ביקשו ולא מיישמים.

• הוסף לסימניות
אני מאמינה בשינויים שיתחילו מעצמינו ולהתיחיל לשלוח פרסים וכו'
בנתיים כל שנה בגן אמהות ביקשו להביא תחליפים של ממתקים, בפועל אני היחידה או כמעט היחידה ששולחת פרסים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה