מנגה 5 או קליפ סטודיו על מה אתם ממליצים יותר?

• הוסף לסימניות
כנראה בגלל הגירסה שלך. איזו גירסה יש לך?
בעיקרון ה(convert laye (H משטח לך את השכבה ואת יכולה לעשות משהו "דומה" אך שונה ממה שהראתי לך למעלה. שיראו רק קונטור והצללה גסה אם תלחצי בתפריט שיופיע לך מונוכרום.

• הוסף לסימניות
מוזר.
יש לי EX
צילום מסך:
‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
@ליק , גם יש לך את האפשרות הזו אני מצרפת את התמונה שצירפת. תלחצי על האפשרות המסומנת, ואז נפתח לך חלון אפשרויות קצת שונה ממה שנפתח ל @sweetpanda1 אבל ברעיון - זה אותו דבר. מצרפת עוד תמונה
%E2%80%8F%E2%80%8Fלכידה.JPG
‏‏לכידה1.JPG
באפשרות הראשונה Type יש לך 3 אפשרויות:
1. Raster layer
2. vector layer
3. image material layer

תבחרי לפי הצורך, מתחת לזה יש לך אפשרות של צבע/שחור לבן אפור/מונוכרומטי
מתחת - איזו סוג שכבה
ולמטה - האם את רוצה להשאיר את השכבה המקורית וליצור חדשה או ליצור במקום המקורית

אולי אצלך זה מופיע קצת אחרת כי אני צילמתי מסך מתוך קליפ סטודיו אבל כנראה שיש לך את האופציה הזו - אם את לא מוצאת - תשלחי לי צילום מסך.
המון הצלחה :)

• הוסף לסימניות
@ציור וצבע זה מה שכתבתי לה וטוב שצירפת תמונות :) ככה זה יותר ברור. אבל כנראה שהגרסה שלה לא מעודכנת לכן אין לה את האופציה שיש אצלי.

• הוסף לסימניות
@ציור וצבע זה מה שכתבתי לה וטוב שצירפת תמונות :) ככה זה יותר ברור. אבל כנראה שהגרסה שלה לא מעודכנת לכן אין לה את האופציה שיש אצלי.
נכון - אין לה את האופציה שיש לך ולכן צירפתי את התמונה הראשונה - זו התמונה שבעצם היא העלתה כאן - יש לה את האופציה הזו אבל רק במילים אחרות- אצלך כתוב:LT convertion of lyer
ואצלה: convert layer

• הוסף לסימניות
נכון - אין לה את האופציה שיש לך ולכן צירפתי את התמונה הראשונה - זו התמונה שבעצם היא העלתה כאן - יש לה את האופציה הזו אבל רק במילים אחרות- אצלך כתוב:LT convertion of lyer
ואצלה: convert layer
לא יש לי את שתי האופציות וזה לא בדיוק אותו דבר וזה מה שהסברתי למעלה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא יש לי את שתי האופציות וזה לא בדיוק אותו דבר וזה מה שהסברתי למעלה.
נכון! צודקת - לא קראתי הכל.
בכל אופן - המון תודה על המידע - לא ידעתי על אפשרויות כאלה עד שקראתי מה שכתבת.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הקרדיט כולו ל @sweetpanda1 - בזכות ההסבר שלה בדקתי את התפריט והאפשרויות.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

עדכון משמח למשתמשי קליפ סטודיו- יש עכשיו קליפים בונוס!
זו תקופה של חודש+
שבכל כניסה לאפליקציה של קליפ (הענן לא התוכנה של הציור)
אתם מקבלים קליפים במתנה!
כשלאחר 5 כניסות כל פעם זה מכפיל את עצמו,
מה שאומר שאתם יכולים להשיג עד 740 קליפים!!

למה זה משמש
קליפים?
עם קליפים ניתן לרכוש מטריאלס שנצרכים לכן, דרך חנות המטריאלס.
מי שיש לו מנוי חודשי או שנתי אין פג תוקף לקליפים שלו, כל שאר סוגי המנויים-
יש זמן מוגבל לשימוש (בד"כ תקבלו התראה לפני שזה עומד להסתיים).

אז איך עושים את זה?
נכנסים לאפליקציה
1765889296391.png

לוחצים על הבונוס קליפ- אייקון מתנה מצד ימין למטה

תועברו לעמוד הבונוס קליפים ותראו איך שנכנס לחשבון שלכם
15 קליפים בשורה למעלה.

1765889680791.png

קבלת הקליפים בונוס מותנה למי שיש חשבון בקליפ סטודיו,
בלי חשבון אין אפשרות לקבל.

*הבונוס קליפים החל מהיום- 16/12 ועד 26/01/2026

נצלו את זה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה