- הוסף לסימניות
השאלה אם המנהלות מרשותאכפת לך להעלות את השיר המקורי של נעמי שמר?
את השיר שר גבר
@מה הענינים @y&m מותר??
השאלה אם המנהלות מרשותאכפת לך להעלות את השיר המקורי של נעמי שמר?
למה שיהיה אסור?
שלחתילמה שיהיה אסור?
אבל לא משנה
תודה פילפילון!!!למה שיהיה אסור?
אבל לא משנה
אם תוכלי לשלוח לי למייל:
תודה!
את השיר המקורי?
עשיתי על הבסיס של זה שיר לבת מצוההאמת היא שאני צריכה שיר למצגת בת מצווה
לא יודעת אם זה מתאים..
(לא מכירה את השירים של נעמי שמר)
חשבתי שיש לך שיר למצגת בת מצווה
לי, שיר מושלם במנגינת "קטנות שבקטנות"אני מחפשת לקנות שיר טוב מוכן,
יש למישהי?
אפשר מייל שלך?לכל החוגגות בת מצווה
אני עורכת ומסריטה במחיר שווה
אז מי שרוצה יכולה לשלוח לי לאישי מייל ואשלח לה דוגמאות.
בנוסף לזה יש לי מצגת של סרט מצויר על בת המצווה עם שיר בתשלום של 150 שח להשכרה
בת מלך של קינדרלאך ובן סנוףמקווה שזה בסדר להקפיץ שוב..
אני מחפשת שיר לקליפ בת מצווה עם שירה גברית דווקא.
אשמח להצעות.
תודה!!
תודה!בת מלך של קינדרלאך ובן סנוף
תודה רבה על המאמץ!!ממש חיפשתי לך....
זה שיר שמיועד לבר מצווה - מקווה שיתאים יותר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים