מנגינות, בבקשה!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מנגינות, לפתיחת מצגת ,
למי שיש לעלות.
אשמח כמה שיותר !
תודה מראש

• הוסף לסימניות
דחוף!!!!!

• הוסף לסימניות
מקווה שזה טוב לך??

קבצים מצורפים

• 07-ניגון שמחה חב''ד.mp3
    3.1 MB · צפיות: 51
  • 03-הנה מה טוב.mp3
    3.2 MB · צפיות: 37
  • 11-פריילעך'ס.mp3
    2.4 MB · צפיות: 33
  • 01-ושאבתם.mp3
    2.6 MB · צפיות: 36
  • 04-שלום עליכם.mp3
    6.7 MB · צפיות: 40
  • 03-ביחד.mp3
    9.3 MB · צפיות: 33
  • 02-אני מאמין.mp3
    9.9 MB · צפיות: 30
  • 06-תפילה.mp3
    10.7 MB · צפיות: 36
  • 02-לב טהור.mp3
    3.9 MB · צפיות: 34
  • 04-שמח.mp3
    4 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
יש לי את אלו

קבצים מצורפים

• 3.mp3
    1.1 MB · צפיות: 60
  • 4.mp3
    1.1 MB · צפיות: 44
  • 5.mp3
    1.4 MB · צפיות: 45
  • 6.mp3
    1.3 MB · צפיות: 40
  • 7.mp3
    1.3 MB · צפיות: 37
  • 8.mp3
    1.4 MB · צפיות: 41
  • 9.mp3
    2 MB · צפיות: 45
  • 10, 9.mp3
    KB 416.1 · צפיות: 43
  • 10.mp3
    3.9 MB · צפיות: 48
  • 11.mp3
    3.8 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
אני צריך דחוף מנגינות של שירים מוכרים קצביים כמו אני מאמין של שוואקי ויומם יצווה של מיילעך קאהן ועוד מנגינות קצביות אני מודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה