דרוש מידע מנגינת רקע בזמן המתנה למענה

• הוסף לסימניות
איך עושים שיהיה מוזיקה כשמתקשרים אלי במקום לשמוע את הטו טו טו ......

• הוסף לסימניות
זה בתשלום
תתקשרי לחברה הם יתנו לך את כל הפרטים
רק קחי לתושמת ליבך שאנשים שיתקשרו אליך יהיו בטוחים שהם הגיעו לאיזה מרפאה
היה תקופה שאמא שלי עשתה לנו את זה
ובהתחלה כל החברות שלי סיפרו שהם התקשרו שמעו מניגנה ומיג ניתקו כי הם היו בטחוחות שהם התקשרו לאני לא יודעת מי ואז הם מסתכלות על הטלפון והם רואות את השם שלי בקיצור זה ההיה מבלבל
לכן אחרי תקופה סימנו את הז

בכל אופן בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה בתשלום
תתקשרי לחברה הם יתנו לך את כל הפרטים
רק קחי לתושמת ליבך שאנשים שיתקשרו אליך יהיו בטוחים שהם הגיעו לאיזה מרפאה
היה תקופה שאמא שלי עשתה לנו את זה
ובהתחלה כל החברות שלי סיפרו שהם התקשרו שמעו מניגנה ומיג ניתקו כי הם היו בטחוחות שהם התקשרו לאני לא יודעת מי ואז הם מסתכלות על הטלפון והם רואות את השם שלי בקיצור זה ההיה מבלבל
לכן אחרי תקופה סימנו את הז

בכל אופן בהצלחה
נכון וזה גם לא נותן למתקשר פורפורציה כמה צילצולים וכמה הוא מנדנד.
אני לא סובל את זה

• הוסף לסימניות
זה שירות בתשלום
אבל אני ממש שונאת להתקשר לאלו שעשו את זה.
הצלילים האלו הם עולם שלם שהתרגלנו אליו.
לשנות את זה----

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מישהו יודע אם ניתן לשים שיר בהמתנה שאני מביאה (לא מרשימה קיימת) ברמי לוי?
או לחילופין האם ניתן לקבל שרות של שיר בהמתנה מרשת סלולר שאני לא חברה בה?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מישהו יודע אם ניתן לשים שיר בהמתנה שאני מביאה (לא מרשימה קיימת) ברמי לוי?
או לחילופין האם ניתן לקבל שרות של שיר בהמתנה מרשת סלולר שאני לא חברה בה?
מצטרף לשאלה - לגבי סלקום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה