התייעצות מנהל / חבר עמותה? אשמח לקבל מניסיונך

• הוסף לסימניות
מחפש מידע על פתיחת חשבון בנק לעמותה בבית שמש - היכן מומלץ?
אשמח למידע מניסיונכם.
זמינות השירות, יחס, עמלות, ועוד.
אני מבין שבכל סניף יש את הצוות שלו ולכן אני שואל על סניפים בבית שמש.

• הוסף לסימניות
מסייג. לא מכיר את הסניפים בבית שמש
באופן כללי מרכנתיל נותנים שירות מאד טוב לעמותות ועסקים
אני מאד מרוצה

• הוסף לסימניות
בדקתי אצל כמה מנהלי עמותות בבית שמש
כולם אומרים שאין על מרכנתיל
יש שם בנקאי מאד מוצלח
יהודה יעקובי

• הוסף לסימניות
תודה לעונים.
מקפיץ למשמרת מוצש
אודה לכל מידע.

• הוסף לסימניות
מרכנתיל בכללי הכי טובים לעמותות

• הוסף לסימניות
@בנימיני @יייע @israelintop
אני מחפש מידע על הנה"ח לעמותות של משרד יצחק קרויזר.
מכירים? יודעים לתת לי מידע עליו?
ממליץ על ערמקס
הם נותנים את כל השירותים הנדרשים לעמותה במקצועיות יוצאת דופן

• הוסף לסימניות
ממליץ על ערמקס
הם נותנים את כל השירותים הנדרשים לעמותה במקצועיות יוצאת דופן
תודה.
אשמח לכמה פרטים נוספים.
תוכל לשלוח לי מייל לכתובת chiburcelullarאין לכתוב כתובת מייל
אודה לך מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה