דרוש מידע מנויות מגזין "לעצמך"-

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מגזין שאמור לצאת כל חודש מאלול
בינתים הגיע רק שניים
מישהו יודע פה חשבון?

• הוסף לסימניות
מנויות אהובות שלנו

יש חדש!!

אחרי אינספור תגובות, ופידבקים מרגשים ללא הפסקה.

אנחנו שמחות לבשר לכן שהעיתון הבא כבר בעבודה ויגיע אליכן אחרי לקראת חודש אדר

הולך לצאת עיתון מטורף, כמו שאתן יודעות 'לעצמך' זה ליגה אחרת!

יש למה לחכות
🤌🏻

כל מי ששילמה עבור החודשים האלו תקבל חודש נוסף פיצוי, כמובן בנוסף לחודשי ההשלמה.

תודה רבה על התגובות החמות, זה נותן לנו את הכוח להמשיך!

אנו מודות לכן על הסבלנות והתמיכה, ומבטיחות להמשיך ולעשות כל שביכולתנו להביא לכן תכנים שמשאירים חותם בלב.

יום מקסים
הנהלת 'לעצמך'

• הוסף לסימניות
אני נרשמתי בהתחלה ואת הראשון עדיין לא קיבלתי. שלחתי להם מייל ואין מענה, קרה לעוד מישהי? אני רוצה לדעת אם שווה לעשות מנוי.
מגיבה דיי באיחור...
אבל גם אני עדיין לא קיבלתי את הראשון...

• הוסף לסימניות
אנחנו שמחות לבשר לכן שהעיתון הבא כבר בעבודה ויגיע אליכן אחרי לקראת חודש אדר
לא מובן למה הם התחייבו מראש שיוציאו כל חודש עיתון בכזאת רמה?
הם לא ברורים מתי הולך לצאת העיתון הבא
אחרי לקראת חודש אדר
??? ומצד שני הם אומרים בשירות לקוחות שאמור לצאת לקראת ט"ו בשבט.
אז "לעצמך" עם אתם מעוניינים שנעשה מנוי אז תאמרו באמת מתי אמור לצאת. נקבל כל תשובה .

• הוסף לסימניות
אני קניתי את חשוון כסלו בחנות פיצוחים
באמת את טבת חיפשתי בכמה חנויות ולא היה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה