דרוש מידע מנוי לעיתון דיגיטלי?

• הוסף לסימניות
לאחרונה עיתון דיגיטלי לנשים שאני מנויה אליו התחיל לעשות עיתון מוגדל וכתבות/סיפורים עם סוף(:() רק למנויות.
ואני לא יודעת למה זה ממש הכעיס אותי.. (מאוד זול, ולמרות)
עיתון דיגיטלי עם כל הכבוד, הוא דיגיטלי וחווית הקריאה ממש מוגבלת.. (והכי דפוק שאין לי את זה בשבת ואין לי בדיוק איך להדפיס..)
אוקי הבנתי שרוצים לצמצם בפרסומות כדי שיהיה יותר תוכן. האם באמת פרסומות כ"כ מציקות?
עיתון כזה יכול להיות מאוד רווחי בפרסום עדיין להעשיר אותנו בתוכן מגוון ואיכותי וזה יהיה מצוין (ע"ע בתוך המשפחה)
למה בעלי עיתון מקבלים החלטה כזו, ומשאירים אותי במתח לסיפור כדי שאעשה מנוי? (שזה ממש היה מקומם!)
האם רק לי זה כ"כ מפריע ומרגיש לא הוגן?
פרקתי..

• הוסף לסימניות
אחרי הכל יש להם הוצאות אפילו אם הם לא מדפיסים.. גרפיקאים עורכים כתבים וכולי אני ממש מבינה אותם שהם לוקחים כסף (במיוחד שכתבת שזה זול...)
יש עוד הרבה עיתונים דיגיטלים מלאים בפרסום וחומר טוב שעדיין בחינם.
כנראה שזה לגמרי משתלם להם..

• הוסף לסימניות
למה בעלי עיתון מקבלים החלטה כזו, ומשאירים אותי במתח לסיפור כדי שאעשה מנוי? (שזה ממש היה מקומם!)
האם רק לי זה כ"כ מפריע ומרגיש לא הוגן?
מהפרק הראשון היה כתוב שבהמשך התוכן הזה יהיה בתשלום ומי שרצה לא לשלם ולא להשאר במתח היה יכול לא לקרא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה