מנומרת, אהבתם?

• פותח הנושא eg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהו קצת שונה...
ביקורת בבקשה!

קבצים מצורפים

• DSC_0120.jpg
    KB 527 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
עדינה ויפה, ואני חושבת שזה שהיא לבושה מוסיף לעדינות.

• הוסף לסימניות
קצת אולי מקושקש אבל כיוון יפה.

לגבי הערה מעלי, בהחלט. זה גורם שיתמקדו בפנים הציוריות ולא בפלומה שעל הבטן.

• הוסף לסימניות
בהחלט שזו התחושה. עדינות...

• הוסף לסימניות
הייתי מחליפה את החולצה למשהו מתאים לרקע. אבל היא מדהימה ואהבתי את המקוריות.

• הוסף לסימניות
לא לפי העדר.....:)
כל הכבוד!
צבעים מדהימים,לא גומרת להסתכל.

• הוסף לסימניות
מקסים!
אפשר לשאול באיזה תאורה זה?
הטישטוש טבעי או כתוצאה מעריכה? (מנסה לנתח לעצמי את התוצאה שמוצלחת של התאורה המקסימה הזאת...)

• הוסף לסימניות
סופטבוקס
התמונה צולמה ככה, לא עבר עריכה (חוץ מהפנים -קצת ריכוך וקונטרסט)

• הוסף לסימניות
התינוקת משהו מיוחד, יופי של תפיסה,
הרקע המנומר מפריע לי, היה עדיף רקע אחיד וחלק, לטעמי.

• הוסף לסימניות
מקסימה ועדינה
לי אישית מאוד מפריעה הלבן של החולצה פשוט אין עוד לבן בתמונה הייתי מצלמת עם חולצה הצבע חום או ורוד בהיר שישתלב על הסרט פשוט יש כאן כל כך הרבה מקושקש שזה לא זורם בעיין

• הוסף לסימניות
אהבתי את המנומר.....
וורי נייס!

• הוסף לסימניות
הנקודה של המתיחה מאד משמעותית, אבל בעייתית בגיל הזה.
איפה מוצאים גופיה שהם לא טובעים בתוכה :)?

• הוסף לסימניות
תמונה יפהפיה, המנומר הפראי מדגיש את העדינות הרכה של התינוקת......

מאוד מאוד אהבתי....

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה