כללי מנטה בייגל - קמפיין - דרגו והצביעו.

• הוסף לסימניות
א. סליחה ; עדיין לא הוספתי את הטקסט ״ מזנון חלבי בסגנון אמריקאי״ שאמור להיות במקום הריק למי שלא הבין.

ב. אייצה מייעור אני לא מהם התגובות ה״לא קשורות״ שלך ; תסלח לי על הביטוי מראש.

ג. הבעה״ב דווקא לא רוצה לדבר לפה ; הוא עדיין רוצה רק להכניס את המקום לראש של כולם. הערת אגב ; כנראה מתחת לכתובית נמרח לך מנטה בייגל יתווסף הסלוגן ; כי זה מ׳זה טעים. תודה לכל המעירים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל נאה;555965:
א. סליחה ; עדיין לא הוספתי את הטקסט ״ מזנון חלבי בסגנון אמריקאי״ שאמור להיות במקום הריק למי שלא הבין.

ג. הבעה״ב דווקא לא רוצה לדבר לפה ; הוא עדיין רוצה רק להכניס את המקום לראש של כולם. הערת אגב ; כנראה מתחת לכתובית נמרח לך מנטה בייגל יתווסף הסלוגן ; כי זה מ׳זה טעים. תודה לכל המעירים
אוקי!

• הוסף לסימניות
סתם שאני אבין,הרבה אנשים מעלים כאן עבודות לחוות דעת , ונותנים להם באמת ביקורת בונה, מעלה העבודה מגיב שככה זה יהיה וזהו, רגע אז ציפתם רק למחמאות? אוקיי שיהיה,בשביל מה ביקשתם חוות דעת?! תכתבו- רק מחמאות בבקשה

עם כל הכבוד ספציפית למודעה הזאת חבל הכסף של הפרסום,ההומור שלהם לא מצחיק וגם לא הצחיק בעבר, קובית פרסום בעמ' הראשון בעיתון או מגנטים יעשו עבודה הרבה יותר טובה, ועוד דבר שימו ויזואל מגרה שיעלה לי את הריר...
אולי אני טיפשה כי לא הבנתי מה פירוש המשפט-מרחנו לך מנטה...?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל נאה;555965:

נחמד שהסכמת לכתוב את השלוש מילים האחרונות.
אגב, כמעט רוב האשכול לא דיבר על מה שהעלית, אלא בכללי עליהם. ככה שאין לך על מה להעלב.

• הוסף לסימניות
וואו... למה חשבתם שנסחפתי להעלבויות... דווקא קיבלתי את ההערות. ויתכן אף שנחשוב על פן חדש... עוד פעם אני חוזר תודה לכל המבקרים הבונים , ולא !!! בפירוש לא באתי לשמוע מחמאות , אני בס"ה ביצעתי את עבודת הגרפיקה על פי הנתונים שמסרו לי ותו לא, כך ש.... באמת אין לי מה להיעלב, קבלו את הדברים בנהנתנות ובחיוך, אני פשוט נהנה לראות את התגובות אחת לאחת...
שלכם - מוטי

• הוסף לסימניות
אם יורשה לי לתמצת את המסקנה העולה מכל התגובות כאן באופן בהיר:

הקמפיין גרוע.
הוא אינו מעורר תיאבון ואין בו מניע אמיתי שמעודד לקנות אוכל ב"מנטה בייגל".

הצבעים, הפונטים, הקופי והקריאייטיב, כולם מפספסים ויחדיו יוצרים סדרת מודעות גרועה.

ככל שתפנים את זה יותר טוב, כך תצליח להימנע מלעשות את הטעויות האלה שוב.

אם תרצה, אשתדל להרחיב על כל הנקודות הבעייתיות ולהציע פתרונות קונקרטיים. (באישי)

• הוסף לסימניות
מנטה???? בייגל?????
מישהו יכול להסביר את הקשר
בפרסום אני לא מבין אבל זה לא נשמע קשור במיוחד בלשון המעטה:confused::confused::confused::confused::confused:
לדעתי כל השם של החנות הזו מטופש וצריך להחליף אותו הבעיה היא לא רק בקמפיין הספציפי הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל נאה;555965:
טוב, אז אני מציע לבעל-הבית שיפתח משרד פרסום במקום פיצרייה. בכלל למה הוא משלם לקופיריטר כסף, אם הוא נותן לו את ההוראות??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;555951:
הבחור הרעב יגלה שהאוכל לא כל כך משביע וילך לחפש מקום אחר!
יכול להיות שהאוכל שם משביע אבל לדעתי למקום הזה יש בעיה אחרת והיא הקטע של המהירות... אם אני רעבה ורוצה אוכל עכשיו אז מנטה בייגל זה ממש לא המקום!
תמיד לוקח שם שעה. וזה אולי משהו שצריך לשנות או לעשות פרסום שישנה את הרושם.
כי זה ממש לא רושם רק שלי.

וכמו שכבר כתבו הם צריכים לתת לי סיבה טובה לבוא לאכול אצלם.

• הוסף לסימניות
אני חוזרת לנושא הפרסום, בלי להכיר את החנות:
לגבי הרעיון של המודעות, המסר הוא: המזון שלנו טעים לכל סוג של בן אדם.
כן? כן.
אתם בטוחים שזה המסר שאתם רוצים להעביר?
בהנחה שכן, אתם צריכים להסביר לעצמכם איזה סוג של אנשים שונים פונים אליכם, ומה השוני בין סוגי הבייגלס שהם מזמינים. אם אתם לא יודעים לענות על השאלה הזו, סימן שצריך לשקול את המסר מחדש. אם כן, יופי. אפשר להמשיך.
בהנחה שכעת המסר ברור לכם היטב על כל פרטיו, צריך לחשוב על דרך אחרת להעביר אותו. דרך שתדבר גם אל בלוטות הטעם. אין ברירה, זה אוכל. באוכל חובה חובה חובה לדבר אל החיך!
עולה לי בראש ויזואל של עמוד מחולק ל4 קוביות, בכל קוביה בייגל מסוג אחר. כפי שכתבתי לעיל, לכם כבר ברור איזה בייגל קונה כל סוג של אדם. כעת יהיה לכם פשוט מאד לצלם 4 מנות שונות, יפות ומגרות, לפי הבידול שכתבתם לכם קודם. ליד כל מנה תניחו אביזר שמסמל את האדם שהזמין את המנה.
דוגמאות בשליפה מהירה, צריך לבדוק כל אחת לגופה: כובע קנייטש מונח הפוך על שולחן המסעדה, והחליפה על גב הכסא. תיק צעיר ושובב מונח על השולחן ולידו פלאפון מלא קשקושים ומחזיקי מפתחות,
ואני מנסה לדמיין הלאה.... חשבו מה מניח על השולחן איש עסקים, מה מניח זוג שיצא לשבת ביחד, ועוד ועוד - לפי סוג הלקוחות שלכם.
בהצלחה.

אגב, עשיתם לי חשק לקחת אלי את הפרוייקט... השקעתי בו כל כך הרבה...

• הוסף לסימניות
למרוח מנטה בייגלה ? תמוה ולא מעורר תיאבון
אותי בכל אופן דוחה הקונטציה בין הללו. שלא לדבר על המריחה...
חוץ מזה רעיונות ויזולאים חביבים
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אחר הדברים האלה... הביטו וראו מה יצא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה