עזרה מנסה להרשם למשפחתון בטופס המקוון - אנא עזרתכם

• הוסף לסימניות
אני מנסה לשלוח טופס בקשה מקוונת להשתתפות המדינה בשכ"ל למשפחתון.
ואני מקבלת את ההודעה:
לא מצאנו את מה שחיפשת
כדאי לבדוק אם הכתובת שהזנת נכונה.

יצויין שניסיתי גם בדפדפן כרום וגם באקספלורר.
אשמח לעזרה מהמנוסים.

• הוסף לסימניות
תבדקי את שנת הרישום שהזנת
תבדקי את מס' המשפחתון- האם הוא נכון.

• הוסף לסימניות
תבדקי את שנת הרישום שהזנת
שנת הרישום - חוקית תשע"ט

תבדקי את מס' המשפחתון- האם הוא נכון.
מספר משפחתון גם הוא נכון, תואם את הטופס של אישור קבלה וכן ממלא יפה את שם המסגרת.

זה הקישור שאיתו אני מנסה.

• הוסף לסימניות
את למעשה רוצה להוסיף טפסים?
אם כך- תלחצי "עידכונט" בגוגל

• הוסף לסימניות
את למעשה רוצה להוסיף טפסים?
אם כך- תלחצי "עידכונט" בגוגל

לא, אני ממלאת בקשה לרישום ראשוני, הכל עובד יפה עד שאני מגיעה לכפתור של "שלח" שם אני מקבלת את ההודעה הבאה:
לא מצאנו את מה שחיפשת
כדאי לבדוק אם הכתובת שהזנת נכונה.

• הוסף לסימניות
ממש מוזר.
אולי תנסי להתקשר אליהם כעת?
עכשיו פחות עמוס

• הוסף לסימניות
039411787
הצלחות!!!!
זה מענה כזה שצריך להקיש ת.ז, ת. לידה וכד' ואח"כ עונים
מענה עד 6 בערב

• הוסף לסימניות
אני גם מנסה מהבוקר והתוצאה זהה לשלך, כמדומני שזה מה שקורה בתקופות עומס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה