דרוש מידע מנעול מספרים לדלת כניסה

• הוסף לסימניות
אני קופץ על האשכול, אני רוצה לשים מנעול על דלת פנימית בבית, מנעולן טען לי שא"א.
האם יש איזה אופציה אחרת איך לנעול חדר, ללא מפתח?
(רוצה שרק ההורים יוכלו להיכנס, ושהמפתח לא יאבד/ישכח/יסתובב בבית)
מה עם כל הצ'ופצ'יקים שמוכרים בטמבור?

• הוסף לסימניות
פותחים את ההברגה, יש שם 9 קפיצים. ולחצן של האות סי (CLEAR,CANCEL)
מחליפים 3 קפיצים מודגשים בצבע אדום. הם קובעים את הקומבינציה של הפתיחה.
בהצלחה
צריכים עזרה דחוף.

פתחנו את ההברגה מהדלת, רואים את הקפיצים הצבעוניים עמוק בפנים.
האם לפתוח גם את ההברגה הפנימית?
@ברוך ר

• הוסף לסימניות
צריכים עזרה דחוף.

פתחנו את ההברגה מהדלת, רואים את הקפיצים הצבעוניים עמוק בפנים.
האם לפתוח גם את ההברגה הפנימית?
@ברוך ר

• הוסף לסימניות
כל הסרטונים שיש באשר הם חסומים באתרוג.
(כרגע. ביקשתי שיפתחו אבל לוקח להם יום יומים)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בקשר לפתיחה עם 2 ידיים
אמר לי מישהו שיש לו קודן כזה שאפשר לעשות את זה בשני שלבים.
מסובבים את החצי סיבוב בקודן עצמו ואח"כ בנפרד את הידית של הדלת וזה נפתח..
תבדקו את זה.. תעדכנו אם זה נכון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בדקתי עכשיו
אפשר ללחוץ קודם על הידית בדלת עצמה ואח"כ בקודן לסובב את הפתיחה של הקודן וזה נפתח. (הפוך ממה שכתבתי מקודם..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה