דרוש מידע מנקה לבניין בבני ברק (ניתן סודני/מולדבי/ כושי וכדו')

• הוסף לסימניות
דרוש מידע על מנקה טוב
לבניין בבני ברק
ניתן סודני/ כושי וכדו'
תודה
0533106170

• הוסף לסימניות
לבחור ישיבה אין את הכוחות הפיזיים כמו להבדיל לגוי......
(יש לנו נסיון עם בחור שניסה להיות מנקה בנין...............)
אם אתה חושב על ה"מקצוע", תחשוב שוב!

• הוסף לסימניות
לבחור ישיבה אין את הכוחות הפיזיים כמו להבדיל לגוי......
(יש לנו נסיון עם בחור שניסה להיות מנקה בנין...............)
אם אתה חושב על ה"מקצוע", תחשוב שוב!
ממש לא!!!!!
תודה!!!!!!!
אני רק יודע שאצלנו בבניין יש בחור ישיבה
(אני לא ועד בית אבל נראה לי שמרוצים ממנו)
נראה לי שבחור ישיבה זה הכתובת הרגילה לדברים כאלה...
תנסה לראות בבניינים מסביב בחור שמרוצים ממנו

• הוסף לסימניות
ממש לא!!!!!
תודה!!!!!!!
אני רק יודע שאצלנו בבניין יש בחור ישיבה
(אני לא ועד בית אבל נראה לי שמרוצים ממנו)
נראה לי שבחור ישיבה זה הכתובת הרגילה לדברים כאלה...
תנסה לראות בבניינים מסביב בחור שמרוצים ממנו
אם הוא חרוץ אפילו נשמח ונעדיף
שיהיה אברך או בן ישיבה
הבנין קטן והעבודה לא רבה.
וביחס לזמן העבודה (כחצי שעה)
זה אפילו משכורת יפה!
נשמח למידע, ופרטי יצירת קשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה