כללי מסביב לעולם..

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• historic-building-1610631.jpg
    historic-building-1610631.jpg
    1.9 MB · צפיות: 32
  • מסביב לעולם.jpg
    מסביב לעולם.jpg
    KB 127.2 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
יואו זה מגניב!
מה בעצם עשית פה?..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Loochi;2229694:
יואו זה מגניב!
מה בעצם עשית פה?..

טוב את זה אפשר לגלות [כי זה לא המצאה שלי...]
מצורף מדריך וידיאו קצר שעשיתי

נ.ב. בפועל עבדתי בסוף עם כלי החותמת להגיע לתוצאות טובות, וגם קצת שיטות שילוב..

צפה בקובץ המצורף 313949

קבצים מצורפים

• הדרכה.mp4
    3.5 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצחק212;2229697:

צפה בקובץ המצורף 313949

מגניב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצחק212;2229697:

צפה בקובץ המצורף 313949
:)
תודה על הסרטון..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש <a href="http://www.flickr.com/photos/gadl/sets/72157594279945875" onMouseover="return post_thanks_give(2229766, false);">כאן</a> הרבה דוגמאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2229840:
יש <a href="http://www.flickr.com/photos/gadl/sets/72157594279945875" onMouseover="return post_thanks_give(2229766, false);">כאן</a> הרבה דוגמאות

וואו, פשוט מדהים!!

תודה רבה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2229840:
אני חסומה, אפשר לראות כמה תמונות משם?

• הוסף לסימניות
ממש יפה,
תודה על השיתוף, הסרטון,
והקישורים והדוגמאות של נקודת מחשבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמנית;2231989:
ממש יפה,
תודה על השיתוף, הסרטון,
והקישורים והדוגמאות של נקודת מחשבה!

גם אני מצטרפת לתודה,
אבל יש לי שאלה, תכלס' מה מעניין בזה? נכון, זה נחמד לראות תמונה עגולה "וואו, איזה כדור מגניב...." אבל איזה שימוש יש לזה בתור מעצבת חוץ מזה?
הרי אי אפשר לשים תמונה כזאת באלבום....

• הוסף לסימניות
לפעמים את מחפשת ויז'ואל שיקלע למטרה ואין מנוס מלהכין לבד, טוב לדעת כזאת טכניקה. בדיוק כמו אותיות התלת מימד שנלעסו ונמאסו אבל כשזה בדיוק מה שיבטא, טוב לדעת להכין (לפחות עד ששאטרסטוק יתחילו למכור מילים 3D בעברית...;))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה