- הוסף לסימניות
נכתב ע"י Loochi;2229694:יואו זה מגניב!
מה בעצם עשית פה?..
נכתב ע"י יצחק212;2229697:טוב את זה אפשר לגלות [כי זה לא המצאה שלי...]
מצורף מדריך וידיאו קצר שעשיתי
נ.ב. בפועל עבדתי בסוף עם כלי החותמת להגיע לתוצאות טובות, וגם קצת שיטות שילוב..
צפה בקובץ המצורף 313949
נכתב ע"י יצחק212;2229697:טוב את זה אפשר לגלות [כי זה לא המצאה שלי...]
מצורף מדריך וידיאו קצר שעשיתי
נ.ב. בפועל עבדתי בסוף עם כלי החותמת להגיע לתוצאות טובות, וגם קצת שיטות שילוב..
צפה בקובץ המצורף 313949
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2229766:
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2229840:יש <a href="http://www.flickr.com/photos/gadl/sets/72157594279945875" onMouseover="return post_thanks_give(2229766, false);">כאן</a> הרבה דוגמאות
אני חסומה, אפשר לראות כמה תמונות משם?נכתב ע"י נקודת מחשבה;2229840:יש <a href="http://www.flickr.com/photos/gadl/sets/72157594279945875" onMouseover="return post_thanks_give(2229766, false);">כאן</a> הרבה דוגמאות
נכתב ע"י אביגוש;2230690:אני חסומה, אפשר לראות כמה תמונות משם?
נכתב ע"י אמנית;2231989:ממש יפה,
תודה על השיתוף, הסרטון,
והקישורים והדוגמאות של נקודת מחשבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים