כללי מסגרות לשערים פנימיים לספרי קודש

• הוסף לסימניות
לגרפקאים, האם יש מישהו המוכן לתרום קצת שערים וקטורים שנוהגים לשים בשערים הפנימיים של ספרי הקודש, בבחינת "זה אלי ואנוהו". (וזה לאחר חיפושים רבים בפורום ועדין לא מצאתי)

• הוסף לסימניות
תרומתי הצנועה

קבצים מצורפים

• שער1.rar
    KB 8.1 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
ומי מוכן לעזור לי להוציא אחד מ6 המקומונים שאני מוציא היום?
נו, תתנדבו...
....

• הוסף לסימניות
אני, בשמחה!

.
..
...
....
.....
תמורת סכום סמלי ביותר! :)

• הוסף לסימניות
שכחתם להוסיף את השער למקומון:)

קבצים מצורפים

• 017.pdf
    KB 88.4 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י haozar;496589:
אולי תנסה בפורום תג...

חשבתי שאני בפורום תג היות והבקשה הייתה עבור ספרי קודש, לא הייתי מעלה את הקובץ ההוא בפורום עיצוב גרפי:)
השער שהעליתי מתאים כמובן רק למעמדים שלא מכירים תוכנות גרפיקה, לא לגרפיקאים שיכולים בקלות להגיע לתוצאות יפהפיות

• הוסף לסימניות
גם אני בעד לבקש

קבצים מצורפים

• FRME1448.jpg
    KB 161.6 · צפיות: 42
  • מסגרת11.jpg
    KB 680.1 · צפיות: 43
  • .jpg
    1.8 MB · צפיות: 40

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה