כללי מסגרת פירות

• הוסף לסימניות
איכות טובה,
יש למישהו במקרה?

• הוסף לסימניות
בבקשה

אני מקוה שהאיכות מספיק טובה

• הוסף לסימניות
לי יש המון מסגרות עם פירות..(לזה את מתכוונת??פירות במסגרות??)
זה נשמע מוזר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mashi9879;218645:
לי יש המון מסגרות עם פירות..(לזה את מתכוונת??פירות במסגרות??)
זה נשמע מוזר...

מסגרת שעשויה מפירות...
מקווה שהסברתי נכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maly;218642:
אני מקוה שהאיכות מספיק טובה

:confused:

• הוסף לסימניות
אני רואה שלא צורף

צרפתי שוב בתקוה שילך

קבצים מצורפים

• 173959.jpg
    2.2 MB · צפיות: 65
  • הוסף לסימניות
תודה!
א. היא קטנה לי,
ב. עדיף לי פירות טריים.
ושוב תודה!

• הוסף לסימניות
מסגרת פירות

אולי זה? חיפשתי משהו אחר, אבל תמיד שאני צריכה משהו מסוים אני כמובן לא מוצאת, למרות הסדר של הקבצים במחשב עליהם אני משתדלת לשמור

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 10.3 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
אוי עכשיו אני שמה לב שזה משהו לא איכותי בכלל

• הוסף לסימניות
מסגרות פירות באיכות מעולה!!

לא הכל זה מסגרות אבל בכל אופן
בהצלחה!!

קבצים מצורפים

• GT196_350A.jpg
    1.1 MB · צפיות: 54
  • GT197_350A.jpg
    KB 895 · צפיות: 52
  • GT193_350A.jpg
    1.2 MB · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד-תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה