מסדר זיהוי

• הוסף לסימניות
נימפית הבוצין

תהנו...

קבצים מצורפים

• DSC_2121.JPG
    KB 510.3 · צפיות: 13
  • DSC_2158.JPG
    KB 491.7 · צפיות: 15
  • DSC_2162.JPG
    KB 443.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ואו איזה תמונות מוצלחות...

• הוסף לסימניות
אני אהבתי!!
במיוחד את התמונה השניה, ובמיוחד את הפרפר הראשון :) :)

• הוסף לסימניות
שלישיה מצויינת!
השלישית עומדת לקפוץ החוצה מהמסך ישר לתוך הקפה שלי אז אני סוגר :)

• הוסף לסימניות
למרות שאני אישית לא אוהב כל כך תמונות של חרקים, פרפרים ודומיהם,
התמונה השניה - - פצצתית!
חדות, קימפוז, בוקה, אין,,, כל דבר מושלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayasl;555829:
אני אהבתי!!
במיוחד את התמונה השניה, ובמיוחד את הפרפר הראשון :) :)

אממממ זה אותו פרפר בשלושת התמונות...

• הוסף לסימניות
בתמונה האמצעית נמצא הפרפר בתנוחה הכי אסטטית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;556034:
אממממ זה אותו פרפר בשלושת התמונות...

הממממ.... כנראה בגלל החומר של הנקיונות :):)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד הפרפרים האלה נראים פרזיטים ועצלנים יושבים כל היום רק בשביל לתפוש שמש וצבע

• הוסף לסימניות
מעולה, כרגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה