דרוש מידע מסחטת פירות או שייקר?

• הוסף לסימניות
הנינג'ה יותר מהיר וקל במקום להוציא מיקסר (כבד!!!)
לוקח שתי דקות טוחנים וגם הנקיון ממש פשוט אם שוטפים מייד
אני מניחה שיש כפילות מסוימת בין בלנדר לנינג'ה (תלוי בחוזק הבלנדר כמובן)

• הוסף לסימניות
ואם קונים נינגה לצורך ריסוק קרח או פרות קפואים- צריך שיהיה לפחות 1000 ואט.

• הוסף לסימניות
ודאי עדין נינגה מאוד קל לשימוש עובד מעולה גם ה 700 ואט אם קרח אפי' בכמות גדולה והכי חשוב קל לניקוי

• הוסף לסימניות
מעניין אותי כמה וואט הבלנדר שלי, איפה אני יכולה לראות?

• הוסף לסימניות
יש לי את ה1100
הטבלתי אותו רק היום
מעוניינת במתכונים שווים של שייקים וכדו'
קניתי אחרי שראיתי איך הוא טוחן קרחים ורימונים אצל אחותי
פשוט אוכל אותם
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מישי
אני גם קניתי לא מזמן,
אבל המוכר המליץ לי לא להפעיל את השייקר בלי נוזלים כי זה הורס אותו
עשי כהבנתך

• הוסף לסימניות
יש למשהי את הדגם הזה?
נינג’ה בלנדר חכם ועוצמתי NINJA POWER PITCHER SYSTEM דגם CB353

האם אפשר להכין בו שייקים בכוס הגדולה
דחוף!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה