כללי מסטר באינדזיין

• הוסף לסימניות
יש לי ספר עם כמה מסטרים
אני רוצה לפתוח עכשיו מסטר חדש שירוץ על כל הספר
כלומר על כל העמודים עם המסטרים השונים
איך אני עושה זאת?
אני זוכרת שיש כזו הוראה ולא זכורת איפה
אם אפשר יש לי CS6 באנגלית
תודה.

• הוסף לסימניות
אתה יוצר מאסטר ראשוני שבו האינפורמציה שאמורה לבוא על כל שאר המאסטרים, ואז אתה מגדיר לכל המאסטרים האחרים שיהיו מבוססים עליו. אז מה שבו יהיה גם בהם בנוסף לפרטים השונים שיש בכל מאסטר בנפרד

• הוסף לסימניות
אני יודעת שאני צריכה לבסס אותו על כל האחרים
רק שאני לא זוכרת איך עושים זאת
אפשר הסבר?

• הוסף לסימניות
אין כזו פקודה. אפשר להחיל מסטרים על מספר דפים בבת אחת, אבל ללא אפשרות לציין תנאים.

שאלה: האם יש קשר בין סגנונות הפסקה המופיעים בספר לדף המסטר הרצוי (לדוגמה -- כל מקום שיש סגנון של ראש פרק, שם יבוא מסטר מסויים)?

• הוסף לסימניות
אריאל לא הבנתי, איך אני מחילה?
יש לי ספר עם כמה מסטרים
אני רוצה לכתוב בתחתית כל עמוד משפט שירוץ על כל הספר בלי קשר למסטר שנמצא בעמוד.

• הוסף לסימניות
בחלון pages לוצים על החץ בצד ימין וברשימה שם יש new master ובחלון שנפתח בוחרים על איזה מאסטר יהיה מבוסס המאסטר החדש (מסומן באדום).

מקווה שלזה התכוונת

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 23.2 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
פשוט לגרור מסטר X על מסטר Y בחלונית העמודים (בחלק העליון של המסטרים). כך מסטר Y יהיה מבוסס על מסטר X.

אפשר גם ע"י קליק ימני על המסטר > Master Options for Master X ולשנות בהגדרה של ה-based on.

אבל גרירה זה הרבה יותר קל.

• הוסף לסימניות
אני רוצה שמסטר החדש יהיה מבוסס על כמה מסטרים. איך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקר;1359004:
אריאל לא הבנתי, איך אני מחילה?
יש לי ספר עם כמה מסטרים
אני רוצה לכתוב בתחתית כל עמוד משפט שירוץ על כל הספר בלי קשר למסטר שנמצא בעמוד.

למה לא לכתוב את אותו משפט בעמודי המאסטר שיש בהם את מספרי העמודים שהם ג"כ רצים לאורך כל הספר?

• הוסף לסימניות
לפי דעתי עדיף כמו שהיא עשתה, כי אז אפשר לשנות בקלות את המשפט ו/או עיצובו אם צריך.

• הוסף לסימניות
הגרירה עבדה מעולה!
עכשיו המסטר פעיל על שאר המסטרים
אבל... יש לי עמודים שאין בהם מסטר, הורדתי את המסטר והדבקתי שם דפי פי די אף
אני רוצה שהמסטר יחול גם על העמודים האלו, איך?
אני גוררת את המסטר לעמוד זה מגיע, אבל אני רוצה שירוץ בצורה אוטומטית.
תודה!

• הוסף לסימניות
אין דרך להחיל מסטרים בצורה סלקטיבית על עמודי ספר שלם. צריך להחיל באופן ידני.

אבל עם הסקריפט שלי, אפשר לקשר בין סגנונות פסקה ו/או סגנונות אובייקט לדפי מסטר, וזה אפילו מתעדכן אוטומטית בזמן העבודה בלי להריץ כל פעם את הסקריפט.

• הוסף לסימניות
בעיה חדשה...

עשיתי באמת ידני זה לא היה הרבה
בהזדמנות אבדוק את הסטריפ
עכשיו אני מנסה לסגור ויש לי שוב בעיה.
הוא לא נותן להדפיס לפי די אף, ישר קובץ ל postscript
משהו מכיר את הבעיה?

• הוסף לסימניות
תעשי export ל-PDF. זן הדרך המומלצת בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
הוא גם לא נותן. יש לו איזה שגיאה שם.

• הוסף לסימניות
אז מבודדים את הבעיה.
מייצאים חלק מהספר. עד שמוצאים את העמוד הבעייתי ואז מטפלים בו בנפרד.

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם אפשרי שמאסטר אחד יהיה מבוסס כמה, אבל אפשרי שכמה יהיו מבוססים על מאסטר אחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה