עזרה מסיבות של בתי ספר

• הוסף לסימניות
יש לי בקשה קצת מוזרה,
יש לי חברה שיש לה בת אוטיסטית ברמה די נמוכה, היא עדיין בחופש ודי משגעת אותם...
השבוע הבנות שלה ישבו והסתכלו במסיבת גמר של שכנה, והילדה פתאום נרגעה מהתפרצותה והייתה מהופנטת
חברתי ביקשה את עזרתי בלנסות להשיג לה עוד סרטי מסיבות (גמר, בת מצווה סעדור)
כדי להעסיק ילדה מסכנה כמה שעות ביום אז מי שיכולה לשלוח לי בדרייב
יש כמה אנשים שיודו לכם מאד....

• הוסף לסימניות
חושבת שאסור להעלות לכאן סרטונים כאלו
את יכולה להביא מייל אבל זה לא מומלץ..

בלי קשר, אני יכולה להביא לך מופעים של בנות י''ב מחב''ד.
יעזור?

• הוסף לסימניות
התכוונתי להביא כתובת של מייל, ברור, מופעים יכולים נראה לי גם יכולים לעזור זה בעצם אותו רעיון לא?

• הוסף לסימניות
בתור מפיקה ומאמנת יש לי הרבה מסיבות של בתי ספר
יכולה להעביר.
להיכן?

• הוסף לסימניות
יש לי בקשה קצת מוזרה,
יש לי חברה שיש לה בת אוטיסטית ברמה די נמוכה, היא עדיין בחופש ודי משגעת אותם...
השבוע הבנות שלה ישבו והסתכלו במסיבת גמר של שכנה, והילדה פתאום נרגעה מהתפרצותה והייתה מהופנטת
חברתי ביקשה את עזרתי בלנסות להשיג לה עוד סרטי מסיבות (גמר, בת מצווה סעדור)
כדי להעסיק ילדה מסכנה כמה שעות ביום אז מי שיכולה לשלוח לי בדרייב
יש כמה אנשים שיודו לכם מאד....
אם עדיין חסר-
מאיפה את בארץ? יכולה להכין לך דיסקאונקי מלא מסיבות..

• הוסף לסימניות
לא יעבור במייל
זה חומר מאד מאד כבד.
נמשיך באישי.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה