דרוש מידע מסירת שמות עדים למח"ש

• הוסף לסימניות
נט פרי חוסמים את הפורום המשפטי לעניני פלילים.
אבל אולי מאולי מישהו כאן ידע לענות לי מידיעת החוק או מנסיון-
הגשתי תלונה במח"ש על מקרה מסוים.
שאלו אותי האם יש לי עדים ונפגעים נוספים.
לפני שאני מוסרת פרטים של עדים ונפגעים, רציתי לדעת,
מה יעשו עם המידע? יזמנו אותם לחקירה? יפתחו גם כנגדם חקירת נגדית?

ודבר נוסף-
האם אדם שמגיש תלונה במח"ש זה יכול להקפיץ את השם שלו במערכת?
ז"א שפתאום ייזכרו בו גם במס הכנסה או בביטוח לאומי?
(אני מניחה שמבחינה חוקית התשובה היא לא השאלה מה מבחינה מעשית)

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נט פרי חוסמים את הפורום המשפטי לעניני פלילים.
אבל אולי מאולי מישהו כאן ידע לענות לי מידיעת החוק או מנסיון-
הגשתי תלונה במח"ש על מקרה מסוים.
שאלו אותי האם יש לי עדים ונפגעים נוספים.
לפני שאני מוסרת פרטים של עדים ונפגעים, רציתי לדעת,
מה יעשו עם המידע? יזמנו אותם לחקירה? יפתחו גם כנגדם חקירת נגדית?

ודבר נוסף-
האם אדם שמגיש תלונה במח"ש זה יכול להקפיץ את השם שלו במערכת?
ז"א שפתאום ייזכרו בו גם במס הכנסה או בביטוח לאומי?
(אני מניחה שמבחינה חוקית התשובה היא לא השאלה מה מבחינה מעשית)

תודה רבה.
אני לא יודע ממש,
אבל מידע כללי שיש לי מח"ש חוקרים שוטרים ולא אזרחים, לכן לא יכולים לפתוח בחקירה נגד אזרחים, אבל הם כן ישאלו עדים ונפגעים לגבי הפעולות שהשוטרים עשו או לא.
ולגבי רשויות אחרות אין שום קשר בין מס הכנסה ביטוח לאומי (או השב"כ והמוסד...), לבין מח"ש ואין שום חשש בנושא זה.

• הוסף לסימניות
אבל מידע כללי שיש לי מח"ש חוקרים שוטרים ולא אזרחים, לכן לא יכולים לפתוח בחקירה נגד אזרחים
בד"כ כשאזרח מגיש תלונה על שוטר, השוטר מגיש תלונה כנגד האזרח.
ואז ברוב הפעמים סוגרים את שני התיקים באופן הדדי,
לעיתים האזרח יוצא מורשע ולעיתים עוד יותר רחוקות השוטר יוצא מורשע.
השאלה היא האם כשאני מוסרת שם של נפגע נוסף, יפתחו תביעה גם כנגדו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה